Zanussi ZCG210N1WA, aragaz clasic de 50cm

Pentru cei cu un buget nu prea mare dar care sunt interesați de un aparat care să arate bine și să poată fi utilizat fără bătăi de cap recomand aragazul Zanussi ZCG210N1WA. Acesta e unul cu dimensiuni compacte (50×50 LxA cm), iar aspectul său e unul minimalist așa încât să nu deranjeze vizual.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care un design plăcut și care poate fi operat clasic. Ce vreau să spun e că nu are aprindere electrică.


Pro

Alimentarea acestui aragaz Zanussi ZCG210N1WA e una pe gaz, iar din această cauză o să aveți costuri mai mici în utilizare. Poate fi conectat la butelie cât și la rețeaua de gaz… în funcție de ce aveți la dispoziție.
E foarte simplu, iar din această cauză poate fi utilizat de oricine. Panoul de comandă e unul mai mult decât simplu fiind cu butoane puține.
Arzătoarele sunt unele ok cu putere de la 1 la 2,6 kW.
În cazul în care se stinge flacăra acest aparat are siguranță (termocuplu) care oprește alimentarea cu gaz.
Întreținerea aparatului e una destul de simplă deoarece vorbim despre un cuptor cu cavitate emailată. Același lucru poate fi spus și despre ușa cuptorului, adică e ușor de curățat.
În cazul în care nu știați, acest model are și un orificiu pentru evacuarea aburului din cuptor.

Contra

Nu dispune de aprindere electrică, iar rotisorul nu e o facilitate a acestui electrocasnic. Era bine dacă ar fi avut aprindere, dar lipsa acestui lucru face aparatul mai ieftin.
Din păcate nu are nici ventilator care ar fi ajutat la o gătire uniformă, dar acesta nu e un dezavantaj chiar așa de mare.

Concluzie

Acest model e unul foarte bun din toate punctele de vedere. Fiabilitatea e susținută de garanția de 2 ani, iar despre brand trebuie știut că e italian, însă în anul 84 a fost cumpărat de suedezii de la Electrolux.
Oricum, electrocasnicele fabricate în Europa sunt mai calitative decât cele din China ori alte țări asiatice.

Te-ar mai putea interesa