Zanussi ZCG21051WA, aragaz clasic

Pentru cei interesați în a achiziționa un aragaz ieftin de la un brand calitativ atunci eu îți recomand acest Zanussi ZCG21051WA. Vine cu 4 arzătoare alimentate de la gaz, iar dacă întrebați de aprindere electrică atunci trebuie știut că nu are așa ceva, însă pentru multă lume acest tip de aprindere e inutil.
Cred că ar trebui să vă spun și care sunt minusurile aprinderii electrice și de ce e bine că acest model nu are așa ceva. Deci, ca minusuri sunt faptul că trebuie să conectezi aragazul la curent pentru a beneficia de această facilitate, cablul de curent e destul de scurt, îți trebuie o oarecare îndemânare și sincronizare etc.

Nu costă deloc mult deoarece acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu e mult pentru un aparat care o să vă ajute să faceți economii în comparație cu modelele pe curent.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații are 4 arzătoare alimentate pe gaz, un cuptor de 61 litri care are încălzire inferioară și multiple dotări. În manual scrie că are funcție pizza… nu știu ce să zic deoarece eu știam că aragazul are trepte de coacere la cuptor, iar fiecărui fel de mâncare îi corespunde o treaptă. Poate că la acest model e ceva diferit și de aceea acest lucru ar trebuie să îl documentați mai bine din manualul de utilizare.

Lucrurile care o să le apreciezi la acest model sunt prețul mic, ușurința în utilizare (probabil că la acest lucru contribuie și lipsa aprinderii în mod electric… mai sus am scris de ce nu-mi place acest fel de aprindere). Și dimensiunile sunt în parametrii, iar datorită acestui lucru o să puteți amplasa fără probleme o hotă deasupra lui.

În concluzie, acest model e unul foarte bun deoarece vine de la un brand cunoscut și are doar funcții utile. Dacă vreți informații cu privire la Zanussi atunci trebuie știut că acesta e un brand italian care prin anii 80 a fost cumpărat de Electrolux care e un brand suedez. Deci, o să beneficiați de calitate europeană.

Te-ar mai putea interesa