Whirlpool WHE31352 FO, ladă frigorifică cu StopFrost

Lada frigorifică Whirlpool WHE31352 FO nu e singura soluție oferită de acest brand, însă poate vă doriți un volum interior diferit, că în rest nu sunt alte deosebiri. Spun asta deoarece discutăm de aceeași serie care a impresionat la multe capitole, de aceea nu poate avea un preț foarte mare. Un aparat cu 6th Sense e un model mai eficient și se datorează unor senzori care crează cele mai bune condiții pentru alimentele de la interior. Poate fi folosit atât acasă cât și într-un spațiu comercial pentru că are o clasă de eficiență A++.

Din poza de jos se văd anumite dotări care nu le găsiți la alte aparate similare – control electronic și yală. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu cred că veți găsi model cu dezghețare automată pentru că majoritatea vin fără tehnologie No Frost. Chiar și așa nu se formează foarte multă gheață, iar pe voi vă interesează doar să o puteți întreține ușor. La interior se pot vedea trei coșuri generoase în care puteți pune orice, chiar orice.

Pentru un volum net de 311 litri, capacitate de îngheț de 20 kg e una generoasă și poate fi regăsită chiar și la alte modele de la acest brand. Mai sunt câteva modele care sunt similare cu aceasta și care pot fi alternative puțin mai diferite.

Păreri pro și contra

Chiar dacă ocupă destul de mult spațiu, un congelator cu același preț nu poate avea același volum. Consumul anual e destul de redus pentru această ladă, dar nu cred că o veți folosi chiar tot timpul anului. Poate fi de folos pentru cei care nu au un frigider mare sau o combină frigorifică foarte scumpă, iar congelatorul incorporat e unul modest. Acest aparat poate fi pus cam oriunde și poate fi chiar încuiat dacă nu doriți ca cineva să umble la ea. Selectarea temperaturii dorite se face ușor cu ajutorul butoanelor digitale.

Whirlpool WHE31352 FO congelează eficient o cantitate destul de mare de alimente și funcția de congelare rapidă e standard. Fără ea, alimentele proaspete nu ar fi conservate prea bine și e irelevantă pentru alimente deja congelate.

Te-ar mai putea interesa