Whirlpool WBE3114W, combina frigorifică

Un aparat frigorific spațios și accesibil ar putea fi această combină frigorifică Whirlpool WBE3114W deoarece are 332 litri însă dimensiunile sale au fost afectate. Mai precis, are o adâncime de 64 cm iar înălțime sa e de 177 cm. Cât despre lățime, e aceeași ca și la restul combinelor – 60 cm. Mai trebuie precizată eficiența energetică A+ și că are un design foarte simplu. Se observă în poza de jos cât are mânere integrate care vă ușurează schimbul ușilor (dacă vă decideți ca acestea să se deschidă spre stânga). Această combină de la Whirlpool numită WBE3114W are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Whirlpool WBE3114W 1
Închis
Whirlpool WBE3114W 2
Deschis

Specificații tehnice

Acel volum de 322 de litri e cel net și cel care ne interesează. El se împarte astfel: 119 litri la congelator și 228 litri la frigider. Datorită lipsei sistemului No Frost, congelatorul se dezgheață doar manual. O astfel de tehnologie costă și poate fi găsită doar pe combinele mai scumpe. Nu știu cât de utilă e deoarece raportul dotări/preț nu e chiar așa de bun ca la acesta. Dar, comoditatea își are prețul :). Consumul de energie pe an e de 299 kWh iar pe oră e de 0.82 kW. E evident că acest Whirlpool WBE3114W nu vine cu dozatoare de apă sau gheață, dar are tavă pentru gheață.

Frigiderul său e dotat cu multe rafturi, suporturi și compartiment pentru legume. Pe de altă parte, congelatorul are trei compartimente și poate congela vreo 4-5 kilograme de alimente. Design-ul e unul simplu pe alb și are uși reversibile, iluminare interioară și mânere incorporate. Accesoriile incluse sunt puține deoarece nu vine cu suport pentru sticle sau ouă, însă are tavă pentru gheață. Sticlele pot fi puse fie pe ușă (același lucru puteți face și cu ouăle) fie e un raft, deci nu e nevoie neapărat de un suport special. Nivelul de zgomot e redus fiind undeva la 39dB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: volum mare, design simplu, congelator eficient, preț bun și fiabilitate.

Minusuri: lipsă protecție antibacteriană.

Concluzie

Acest aparat numit Whirlpool WBE3114W e numai bun pentru cei care nu vor un frigider deoarece nu oferă un volum pe măsură și aici mă refer și la congelator. Caracteristicile acestui model sunt bune pentru cât costă iar la un preț similar puteți găsi alternative cu filtru antibacterian, dacă vă doriți, însă are un volum ceva mai mic. Deci alegerea corectă va fi cel care vă va satisface nevoile.

Te-ar mai putea interesa