Whirlpool AZB9780

Uscătorul de rufe Whirlpool AZB9780 e unul cu condensare ca la majoritatea uscătoarelor, însă pentru că e oferit de Whirlpool, vine cu tehnologie Al 6lea Simț. Aceasta scade consumul de energie iar rezultatele nu vor fi afectate în nici un fel. Deci e o tehnologie automată și inteligentă care nu poate fi găsită pe alte mașini. Fiecare producător oferă ce e mai bun pe modele premium (mai scumpe) și multe din acele tehnologii apar pe diverse electrocasnice, deci nu trebuie să fie din aceeași categorie (de exemplu: aparate frigorifice). Arată bine în special că s-a optat pentru o ușă de culoare neagră cu finisaj lucios și control electronic cu ecran generos. Acest model AZB9780 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Control electronic
Control electronic
Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate maximă suportată de 9kg deci ar fi indicat să aveți și o mașină de spălat cu cantitate mare de spălare. Sau dacă nu, puteți pune în uscător după două ture de spălat. Controlul digital e foarte util și mai nou e întâlnit la majoritatea modelelor noi, e scos în evidență de ecranul LCD și de butoanele așezate lângă el cu care puteți regla anumiți parametri (puteți modifica programul de spălare prestabilit). Clasa B de eficiență energetică presupune un consum de energie cam mare dar e obișnuit pentru uscătoare – 5 kWh.

Nu are așa de multe programe de spălare și e normal să fie așa deoarece nu are nevoie de multe ci doar de cele standard: bumbac, mix, jeans, reîmprospătare și încă trei programe obișnuite. La capitolele siguranță și funcții are: programare întârziată, ecran LCD (arată timpul rămas și opțiunile alese), semnal sonor terminare program, funcție reset, siguranță împotriva copiilor etc.

O caracteristică mai specială a acestui uscător e tehnologie 6th Sense care influențează consumul și calitatea rezultatelor.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate usca până la 9 kilograme de rufe, e ușor de folosit, consum potrivit de resurse (6th Sense) dar cred că se putea și mai bine, amânare pornire, design elegant și uscare prin condensare.

Minusuri: nu e chiar accesibil și clasa B.

Concluzie

Whirlpool AZB9780 e un electrocasnic de dimensiuni generoase care poate fi pus oriunde doriți chiar și sub blatul din bucătărie (cum e ilustrat în clipul de jos). Dar poate fi pusă și peste o mașină de spălat deoarece are tot 60 pe 60 cm și nu e foarte grea.

Te-ar mai putea interesa