Heinner HHPD-V10T2CHA++, uscător cu pompă de căldură

Heinner HHPD-V10T2CHA++ e un uscător de rufe modern cu eficiență energetică A++. Acesta este adresat unei familii mai numeroase deoarece vine cu capacitate de 10 kilograme. Aș putea spune că se va dovedi util unei familii de 4-5 persoane, poate chiar și mai mare.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se comportă fără reproș când vine vorba despre a usca o cantitate mare de rufe în timp scurt. Din poza de alături se poate vedea că aparatul are un design caracteristic aparatelor noi de la Heinner.

Heinner HHPD V10T2CHA

Păreri pro și contra

Modelul HHPD-V10T2CHA++ al celor de la Heinner este unul de dimensiuni normale și cu niște caracteristici pe cât se poate de în parametrii. Dar, aș dori să scot în evidență principalele lucruri cu care se diferențiază de alte uscătoare de 10 kilograme:

1. Are o eficiență energetică superioară, consumând pe an 282 kWh. Din această cauză îi este atribuită clasa A++ de eficiență.
2. Garanția standard e de 3 ani, dar puteți beneficia de 5 ani în cazul în care îl înregistrați pe pagina producătorului.
3. Este echipat cu pompă de căldură, acest lucru ajutând la economisirea curentului și a diferitelor procese de întreținere. Ce vreau să scriu cu ultima mențiune e că aparatul e mai ușor de întreținut.
4. Are un număr mare de programe. Adică 15 printre care se numără cel rapid de 20 minute.
5. Întreținerea e una ușoară întrucât are indicator filtru scame. Acesta ne arată când trebuie curățat.
6. E echipat cu senzor de umiditate. Acest lucru ajută la economisirea de curent și la păstrarea rufelor ca noi mai mult timp.

De final trebuie să scriu despre acest model că se va dovedi mai mult decât util în cazul în care nu aveți unde să puneți la uscat o cantitate mare de rufe.

Te-ar mai putea interesa