Heinner HCD-V702B, uscător rufe accesibil

Uscătorul de rufe din imagine este unul dintre cele mai atractive soluții oferite de Heinner, numai că nu este și cel mai mare model – e de 7kg. Este vorba de Heinner HCD-V702B care are un preț foarte bun, motiv pentru care a atras și multă atenție din partea voastră. Poate că vă întrebați: de ce are un preț atât de bun? Păi, răspunsul este foarte simplu: uscare se face cu condensare. Cu alte cuvinte, nu sunt folosite tehnologii sau componente de ultimă generație, dar vedem îmbunătățiri cu fiecare generație. De exemplu, senzorul de umiditate a devenit standard și asigură o uscare corectă și o durată potrivită pentru programe, adică nu vor fi nici prea lungi, dar nici prea scurte.

Dacă nu vreți să cheltuiți în jur sau chiar peste 2000 RON, atunci varianta de jos ar putea fi cea mai potrivită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă bugetul este limitat la o anumită sumă și nu ați depăși-o indiferent ce ar fi, atunci trebuie să alegeți un astfel de uscător și nici nu aveți cu să dați greș deoarece majoritatea producătorilor încearcă să ofere uscătoare cât mai dotate. Modelul prezentat oferă strict esențialul, poate chiar și câteva caracteristici tehnice în plus.

Chiar dacă consumul energetic pare a fi destul de mare, vorbim de o clasă energetică mai bună decât la vechile uscătoare. Astfel că stă ceva mai bine la acest capitol, iar dacă nu vreți să aveți facturi cam mari la energie, vă recomand un uscător de la același brand dar cu pompă de căldură. Heinner HHPD-V7T1CHA++ ar putea fi o recomandare, însă trebuie să știți că există uscătoare chiar și cu consum sub 200 kWh pe an, dar costă de 2-3 ori mai mult. Cu alte cuvinte, alegere perfectă ține și de cât de des în veți folosi la capacitate maximă sau pe săptămână.

Concluzie

Heinner HCD-V702B are și niște funcții care poate nu le veți găsi nici pe modelele scumpe: cuvă iluminată, senzor de umiditate, indicator curățare filtru scame, start întârziat, funcție anti-șifonare etc.

Te-ar mai putea interesa