Whirlpool AZB8785, uscător de rufe 6th Sense

Whirlpool AZB8785 e un uscător de rufe foarte performant și puteți observa acest aspect doar după capacitatea de încărcare mare. Îl recomand alături de o mașină de spălat rufe care poate spăla mult. Nu ar avea sens să alegeți acest uscător pentru o mașină care spală doar mai puțin. Bineînțeles, există programe mai scurte sau mai rapide care se potrivesc perfect cu cantitatea de rufe. Dacă aveți o mașină de spălat mare, puteți pune acest uscător deasupra deoarece e mai ușor. Designul e destul de plăcut și se potrivește perfect alături de un model de la același brand cu finisaj alb.

Prețul e foarte bun având în vedere că e acel discount care e doar temporar. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Uscătorul
Uscătorul

E un uscător de rufe cu tehnologie de uscare prin condensare. Această tehnologie de uscare e prezentă mai la toate uscătoarele și se dovedește a fi destul de eficientă. Doar mașinile de spălat cu uscător incorporat nu sunt așa de eficiente deoarece uscă mai puțin decât spală și sunt mai compacte. E dotat cu control electronic care ușurează utilizare sa. Deci ecranul LCD e standard și pictogramele sunt la fel de utile. Capacitatea de încărcare mare de 8 kg e perfectă pentru cei care spală mult și puteți lua acest aparat și pentru un restaurant ori hotel.

Consumul într-un program standard e mic și ține și de cantitatea de rufe – 4.74 kwh. Are multe programe dar nu așa de multe ca și la mașinile de spălat: delicate, jeans, mix și sport. Deci are programele uzuale care pot fi ajustate după preferințe ori alese cu ușurință datorită acelui control electronic.

La capitolele funcții și siguranță are: anti-sifonare, sistem siguranță împotriva copiilor (e necesar pentru aparatele cu control electronic), semnalizare acustică terminare program, reset etc.

Plusuri: prețul foarte bun pentru un uscător cu capacitate de 8 kg, programe diversificate, consum redus de resurse, arată bine și e ușor de folosit.
Minusuri: nu are la un așa preț.

Whirlpool AZB8785 e un electrocasnic mare care poate fi bun pentru locuința voastră în special dacă nu aveți unde să puneți rufele la uscat. Îmi place cum arată și parcă dă un plus de eleganță camerei, dar trebuie să știți că un aparat performant ca cel de sus ocupă și spațiu. Mai precis, are o adâncime de 63 cm și o lățime de aproape 60 cm (e puțin mai mare decât o mașină de spălat).

Te-ar mai putea interesa