Whirlpool AZB 9785, uscător de rufe 9 kg

Whirlpool AZB 9785 e o alegere bună pentru cei care spală mult (fie au o mașină de spălat fie două mașini) și nu au unde să pună acele rufe la uscat. Arată ca oricare alt uscător și doar unele caracteristici diferă, în principal diferă doar capacitate de uscare. Designul acesta îl veți observa la multe uscătoare de la acest brand. Îmi place combinația de alb cu negru lucios, deoarece controlul electronic iasă ușor în evidență și mă refer în special la acel ecran digital. Ca la oricare alt aparat, și la acesta se pot seta diverse opțiuni iar etapa programului poate fi observată ușor pe un ecran decât la un control mecanic.

Acest aparat e la promoție și e bine să profitați de ea având în vedere cât de mare e acel discount. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E un uscător cu încărcare frontală și din păcate nu există și cu încărcare superioară. E dotat cu panou electronic deci selectarea opțiunilor dorită se face ușor și programele de uscare sunt și ele multe. Capacitatea de încărcare maximă e de 9 kg și e bine să nu o depășiți dacă doriți rezultate pe măsură. Dar și așa sunt multe rufe, iar dacă nu aveți o cantitate mare de uscat, se poate ajusta ori alege un program corespunzător.

Programele de uscare sunt următoarele: bumbac, jeans, sintetice, delicate, mix și sport. Deci are multe programe care se aseamănă cu cele de la mașinile de spălat. La capitolele funcții și siguranță are: sistem siguranță împotriva copiilor, semnalizare acustică terminare program, funcție reset, indicator filtru de scame blocat, indicator stadiul ciclului de uscare, indicator antisifonare, eco monitor etc. Deci e un aparat destul de funcțional dar și eficient deoarece are tehnologie 6th Sense.

Acea tehnologie e prezentă pe multe aparate electrocasnice și e cunoscută pentru că reduce consumul de resurse și așa veți economisi bani.

Plusuri: are multe programe pentru un uscător, consum mic, tehnologie 6th Sense, arată bine și e ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

Whirlpool AZB 9785 e un aparat care nu trebuie să lipsească alături de mașina voastră de spălat și îl puteți pune chiar peste mașina de spălat dacă lățime și adâncimea corespund. Jos e o prezentare destul de bună a unui uscător similar care nu diferă cu mult față de cel de sus. După cum am mai precizat, doar unele caracteristici diferă.

Te-ar mai putea interesa