Whirlpool ART6502F, combină incorporabilă clasa A+

Combina Whirlpool ART6502F e una incorporabilă şi reprezintă alegerea perfectă pentru omul modern deoarece un astfel de aparat e invizibil. Acest lucru se datorează faptului că e incorporabilă.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar capacitatea sa netă e una de 275 litri. Ceva foarte interesant e Lessfrost care presupune că va fi mai puţină gheaţă la interior.


Păreri pro şi contra

Aparatul Whirlpool ART6502F e unul cu nişte dimensiuni aproximative de 54x55x177 lxaxî cm. Greutatea aparatului e una de 52kg, fiind vorba despre una brută (cu tot cu ambalaj). Acest frigorific nu trebuie pus neaparat lângă priză deoarece cablul de alimentare e unul de curca 2,4 metri.
Nici nivelul de zgomot nu e prea mare întrucât are 35 decibeli, adică sub medie (care e în general 40 dB).
Pe an are un consum de 297 kWh, iar din cauza aceasta are clasa A+ cu 4 stele.
Aparatul are o capacitate variabilă de 250-290 litri întrucât combina oferă o flexibilitate ok. Pe uşă are raft pentru sticle, iar la interior are separator pentru acestea aşa încât să puteţi pune cât mai multe. Rafturile sunt unele din sticlă, oferind un plus de design.
Uşile au caracteristica „reversibile” aşa încât să poată fi reglate să se deschidă în ce parte doriţi.

Un astfel de aparat e numai bun pentru bucătării moderne în care spaţiul e foarte important.
Whirlpool ca brand e numărul 1 la nivel mondial, iar acest lucru se datorează fiabilităţii produselor sale. Pentru a fi mai special se oferă standard 2 ani garanţie şi 6 ani dacă e înscris în campanie.
Producându-se foarte puţină gheaţă nu o să aveţi parte de stres legat de dezgheţarea ei întrucât procesul e unul automat.
Dacă doriţi să ştiţi care e diferenţa dintre dezgheţare automată şi No Frost atunci ar trebuie ştiut că e cam acelaşi lucru cu diferenţa că în mod normal la No Frost nu ar trebui să se producă gheaţă, iar la dezgheţare automată se produce foarte puţină gheaţă. Acest aparat are Lessfrost (dezgheţare automată).

Te-ar mai putea interesa