Tefal FV9540E0, fier de călcat

Cu toţii avem câte o cămaşă ori pantaloni care se şifonează des şi de aceea avem nevoie de un călcător de încredere cum ar fi fierul de călcat Tefal FV9540E0. Un astfel de aparat trebuie schimbat o dată la vreo 5-10 ani şi poate că modelul tău are chiar mai mult şi de aceea îţi recomand să-l schimbi cu acest model FV 9540E0. În favoarea achiziţionării acestui aparat ar fi faptul că vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care în opinia mea e foarte mic. Alte lucruri pozitive ar fi garanţia de până la 4 ani şi faptul că talpa se curăţă automat.

Poze

Lateralul
Talpa

FV9540E0 arată la fel ca şi restul modelelor de la Tefal şi acesta e în mare parte alb, având o nuanţă de roşu pe el. Fiind un electrocasnic cred că e bine că s-a optat pentur culoarea albă deoarece trebuie să vezi dacă fierul e curat sau nu aşa încât să nu-ţi murdăreşti hainele care doreşti să le calci.

Specificaţii tehnice

Tefal FV9540E0 e dotat cu talpă autoclean şi are o putere de 2500 W care e o putere obişnuită pentru un astfel de fier de călcat. Normal că e un model cu aburi deoarece mai nou doar astfel de călcătoare se fac, iar aburele este direcţionat vertical.

Păreri pro şi contra

Este un aparat electro cu mâner ergonomic (foarte confortabil), are sistem anti calcar (numit double anti calc), iar despre apa cu care e alimentat aparatul o să fiţi siguri că nu se va scurge datorită sistemului anti scurgere. Minusuri sau puncte contra achiziţiei nu ar fi deoarece vine de la un brand de renume, iar preţul îi e incredibil de mic ca al modelului FV4670E0.

Concluzie

Aparatul e unul uşor de folosit şi asta datorită mânerului inteligent realizat cât şi a faptului că are control 2 în 1 care e amplasat pe mâner. Dacă sunteţi preocupaţi de fiabilitate atunci trebuie să ştiţi că stă foarte bine la acest capitol mulţimită faptului că producătorul oferă o garanţie de 2 ani pe care tu o poţi extinde la 4 dacă magazinul de unde cumperi aparatul îţi oferă această posibilitate. (Extinderea garanţiei se face contra cost.)

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Tefal FV9540E0, fier de călcat”

  1. buna,
    Stii cumva daca acest model are o tija anticalcar ce trebuie curatata o data pe luna?
    Eu am achizitionat acest fier de calcalt, dar nu reusesc sa gasesc acesta tija despre care se mentioneaza in prospect.
    multumesc

Comentariile sunt închise.