Tefal Express Essential SV6115E0, review stație de călcat

Dacă sunteți interesați de un călcător de calitate atunci vă recomand modelul Tefal Express Essential SV6115E0. Acest produs reprezintă o stație de călcat, în esență fiind un fier de călcat avansat.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat puternic. Scriu acest lucru deoarece puterea e de 2200W și presiunea e de 5.2 bar. Din poză se poate vedea că e un aparat de culoare alb cu verde, dar e disponibil și pe alte culori aici.

Păreri pro și contra

Modelul SV6115E0 de la Tefal vine din gama esențială. De aici și numele „Express Essential”. Acesta prezintă mai multe avantaje, în special comparativ cu un fier de călcat obișnuit. Cele mai importante le voi menționa în rândurile care urmează.
În primul rând, durata călcatului e redusă cu 30%, iar recipientul de apă are o capacitate mare pentru a face economie de timp.
Puterea e una ridicată prin faptul că pompa e una de 5,2 bar, iar aburul e de 120 g/min așa încât să poată oferi rezultate rapide.
Partea cu fierul de călcat e una cu greutate redusă. E vorba despre 1,3 kilograme.
Dacă vă faceți griji cu referire la cablul de alimentare atunci trebuie știut că acesta are o lungime de 1,6 metri. Deci, e unul destul de lung.

Având în vedere că e un model de bază nu aș avea de menționat lucruri negative. Poate doar că e un model de bază.

Întrebări frecvente

Merită Tefal SV6115E0?

Da, deoarece acesta nu doar că e puternic, ci e și fiabil. Producătorul oferă o garanție de reparabilitate de 15 ani.

Ce putere are stația de călcat?

Puterea e de 2200W, iar călcarea va dura cu 30 procente mai puțin datorită faptului că oferă un flux de abur de până la 3 ori mai mare.

Cine produce călcătoarele Tefal?

Firma Tefal e una franceză, aparatele acestora fiind proiectate în Franța și produse în țări asiatice.

Te-ar mai putea interesa