Tefal Ultimate Pure FV9865, fier de călcat cu abur

Fierul de călcat cu abur Tefal Ultimate Pure FV9865 este un model foarte popular deoarece este oferit la un preț bun și prezintă dotări decente. Nu trebuie să neglijăm nici faptul că este vorba de un producător francez care oferă tot felul de aparate calitative. Are un design modern și compact, iar dacă nu vă place culoarea, trebuie să știți că sunt numeroase soluții similare. Indiferent de opțiune, trebuie să alegeți o variantă ceva mai bună decât anterioara. Acest model este prezent de câteva luni pe piață și se poate vede după recenzii că este un model foarte reușit, motiv pentru care cred că-l vom mai vedea și în anii ce vor urma.

După cum am menționat mai sus, nu este cel mia accesibil fier de călcat însă oferă caracteristici care să justifice diferența. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Față de un fier de călcat ieftin, acesta are un filtru care stopează depunerile de calcar, iar jetul de abur chiar este generos pentru a putea îndepărta orice cută. Talpa sa este una ceramică denumită Durilium AirGlide cu autocurățare. Deci are un sistem anticalcar, se descurcă bine indiferent de cute și alunecă ușor pe orice țesătură.

Este important ca fierul de călcat să aibă și o putere cât mai mare astfel ca el să se încălzească rapid și să nu pierdeți timp, în special dacă aveți de călcat multe haine.

Îmi place că are și funcție de oprire automată astfel că după o anumită perioade se oprește singur. Durata este influențată de poziția sa, adică după 8 minute dacă e pus vertical și 30 secunde dacă e pus orizontal. Sistemul de anti-picurare este prezent și el, dar a cam devenit o dotare standard.

Concluzie

Tefal Ultimate Pure FV9865 are un sistem automat de pulverizare a aburului în funcție de temperatura aleasă. Aceasta se alege în funcție de țesătură și aș putea spune că este o caracteristică foarte utilă, motiv pentru care nu ar trebuie exclus din lista de opțiuni. Dacă bugetul v-ar permite ceva mai special, o stație de călcat precum Tefal SV8055E0 Express ar fi ideală.

Te-ar mai putea interesa