Star-Light FCV-50WH, aragaz de culoarea albă

Un aparat ca acest Star-Light FCV-50WH e ideal pentru cei cu un buget redus și vor o variantă compactă (50 cu 50 cm). Panoul de control pare a fi destul de ușor de folosit, nu sunt multe butoane sau pictograme. Se văd foarte bine pictogramele și veți ști cu ușurință ce face fiecare buton. Totuși, un aragaz simplu ca acesta nu oferă foarte multe dotări în special că are un cuptor cu alimentare pe gaz. Avantajul principal al acestui aragaz e că poate fi amplasat oriunde pentru că nu e nevoie să-l băgați în priză.

Sunt multe aragazuri de culoare albă dacă nu vă place acesta, dar și cele pe inox sunt numeroase în caz că aveți restul de aparate pe această culoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita acestui aragaz are două grilaje care pot fi îndepărtate ușor și permit mutarea mai ușoară a vaselor. Arzătoarele sale sunt ca și la restul plitelor și poate că ar fi fost interesant dacă astfel de aragazuri ar oferi arzătoare Wok (cu 2 inele de ardere). Aceste tipuri de arzătoare sunt ideale dacă folosiți tigaie Wok sau vreți să gătiți ceva rapid.

Acesta e un model compact cu lățime de 50 cm, deci interiorul cuptorului nu va fi foarte mare și veți folosi tăvi mai mici.

Păreri pro și contra

Aragazul pe gaz oferă o plită un randament ceva mai bun decât la cele electrice, costul lunar de folosire e redus, poate fi pus oriunde (nu e necesară o priză), preț de achiziție bun și siguranță la arzătoare. Însă, cuptorul electric e superior la partea de funcționalitate pentru că are mai multe dotări doar că nu pentru același buget. Sunt mai multe tipuri de aragazuri, doar că cel de sus e unul dintre cele mai accesibile.

Star-Light FCV-50WH îl recomand dacă nu vă doriți nimic special și nu ar fi avut sens să alegeți unul cu aprindere electrică dacă nu aveți o priză în apropiere. Oricum, aprinderea electrică la majoritatea aragazurilor nu e integrată și trebuie să folsoiți ambele mâini, deci nu e chiar atât de practică.

Te-ar mai putea interesa