Singer FSH-602

Într-o bucătăie cât de cât modernă nu trebuie să lipsească o hotă bună, iar recomandarea mea ar fi o hotă Singer FSH-602 deoarece nu costă deloc mult. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primești un electrocasnic capabil care are două motoare cu o putere exemplară care îi garantează o putere de absorbție bună. În opinia mea e un best buy și asta deoarece raportul dintre preț și calitate e extrem de bun.

Poze

Culoarea neagră a Singer FSH602 îi oferă un plus de eleganță și unicitate deoarece nu cred că mai sunt modele pe negru. Dacă aveți o bucătărie pe negru ori gri cred că acest model se va integra foarte bine. Designul e unul de nota 10 și asta deoarece vine de la un brand foarte cunoscut în domeniul electrocasnicelor și în special a mașinilor de cusut.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Modelul FSH 602 al Singer are două motoare cu o putere maximă de 300W și dispune de două lămpi de iluminare de 40W fiecare. Cele două motoare nu scot deloc mult zgomot și asta deoarece e un aparat realizat cu cap și de aceea are undeva la 60 decibeli. Greutatea aparatului e de sub 10 kilograme și acest lucru ajută deoarece o să puteți monta mai ușor hota.

Păreri pro şi contra

Pro: arată destul de bine; vine de la un brand recunoscut; fiabilitatea sa e una destul de bună și asta datorită producătorului de încredere, dar și datorită garanției standard de doi ani care poate fi mărită la mai mult, adică la maxim patru ani contra unei sume destul de mici.
Contra: poate că nuanța neagră nu e pe gustul oricui, dar cred că e bună și o alternativă neagră la cele gri.

Concluzie

Acesta e un aparat cu mult stil pentru persoanele stilate, iar filtrul fiind unul din aluminiu cred că nu o să aveți prea mari probleme întreținând aparatul. Puterea de absorbție e una de 340 metrii cubi pe oră, iar acest lucru se traduce printr-o eficiență sporită. Utilizarea electrocasnicului nu e deloc complicată deoarece are trei trepte de reglare a puterii, iar controlul e unul mecanic.

Te-ar mai putea interesa