Serreno SER 5603B/G1, aragaz retro cu rotisor

Aragazul Serreno SER 5603B/G1 e un model destul de simplu dar care are un aspect rustic/retro și puține branduri mai produs astfel de aparate electrocasnice. Alături de acesta trebuie să cumpărați și o hotă corespunzătoare, iar aici mă refer strict la designul ei. Aveți de ales între una decorativă și una clasică, iar culorile pot fi: negru sau bej. După cum arată se poate concluziona că e vorba de un aparat cu alimentare principală pe gaz. Poate că vă place mai mult stilul retro decât cel modern și din păcate nu sunt foarte multe modele disponibile. Majoritatea utilizatorilor preferă aragazurile moderne cu multe funcții/dotări și cu timer digital.

Acesta e ceva mai diferit decât altele și dacă nu vă place culoarea, puteți alege chiar și un alt model, poate chiar pe alb. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control îl aveți în față și e unul complet mecanic, iar lângă butoanele pentru arzătoare aveți butonul pentru aprindere electrică. Pentru a beneficia de această funcție trebuie doar să conectați cablul la o priză. Cuptorul e în centrul atenției și cred că îl veți folosi destul de mult, de aceea trebuie să aibă cât de multe dotări.

Păreri pro și contra

Are dimensiuni reduse și poate că nici nu vă doriți să aibă o lățime mai mare decât vechiul model. E echipat cu rotisor și grill, dotări care sunt foarte importante pentru preparatele din carne și nu le veți găsi pe orice model accesibil. Arzătoarele sunt destul de bine poziționate, adică aveți arzătoarele normale în spate și cele mai des folosite arzătoare sunt în față. Față de altele, acesta are o garanție destul de mare și care poate fi extinsă dacă doriți. E un aragaz fiabil și destul de simplu, deci nu trebuie să vă faceți griji.

Serreno SER 5603B/G1 are un design deosebit și sunt variante chiar și pe alte culori în caz că vreți să-l sortați cu alte aparate sau poate chiar cu mobilierul existent. Capacul e realizat din tablă ca la modelele clasice și îl puteți demonta dacă nu-l considerați util.

Te-ar mai putea interesa