Samsung VCC74A5V3W, aspirator cu sac

Aspiratoarele cu sac au un mare avantaj adică faptul că pot fi ușor curățare, iar un model bun e acest Samsung VCC74A5V3W. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aspirator care are filtru HEPA, o putere mare de aspirare și multe accesorii. Dacă vrei un aspirator fără sac atunci VCC4790H33 ar trebui să fie alegerea ta fiind un model tot de la Samsung.

Poze

De arătat, arată bine fiind un model alb cu negru. Poate fi mânuit chiar și de un copil deoarece greutatea sa e de undeva la 6 kilograme, iar utilizarea e foarte simplă. În poza de alături e prezentă componenta principală și tubul, dar trebuie menționat că aspiratorul vine cu o mulțime de accesorii cum ar fi peria standard, acel accesoriu pentru spații înguste, peria turbo, filtu etc.

Samsung VCC74A5V3W
Pachetul

Specificaţii tehnice

Modelul VCC 74A5V3W e unul nou și eu zic că ar fi foarte bun deoarece are o putere mare de 440W care e una de aspirare. Astfel, o să puteți aspira rapid camera, iar capacitatea de colectare de 4 litri are și ea un merit deoarece în acest fel sacul va trebui înlocuit mai rar. Dacă lăsați aparatul pe mână unui copi atunci teoretic nu ar trebui să vă faceți griji deoarece are tubul din metal și în acest fel nu se va rupe prea ușor.

Păreri pro şi contra

În opinia mea acest aspirator nu are vreun minus, ci doar puncte pozitive care merită subliniate. Acestea sunt prețul mic de achiziție, fiabilitatea ridicată, mulțimea de accesorii cu care vine la pachet, aspectul reușit și filtrarea în proporție de peste 90% a reziduurilor. Are și derulator automat de cablu așa încât să nu vă stresați prea mult cu cablul după ce terminați aspirarea.

Concluzie

Samsung face aparate electrocasnice de îndelungă folosință, iar acesta e un model care îl recomand. Nu doar e foarte bun la aspirat, ci are și o garanție standard de 2 ani. Parcă 24 de luni nu ar fi suficiente… este disponibilă extinderea garanției la 3 ori 4 ani ceea ce va face din aparat unul de îndellungă utilizare garantat.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu