Samsung VCC6780, aspirator fără sac

Aspiratoarele fără sac sunt apreciate datorită faptului că nu mai ai stres cu căutarea după saci. Un astfel de model e Samsung VCC6780, iar atuurile sale principale ar fi cel amintit anterior, puterea mare, capacitatea mai mult decât decentă și filtrarea Hepa. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un aparat excelent marca Samsung.

Aspect

Arată destul de bine, venind pe roșu. La pachet sunt livrate accesoriul pentru spațiu înguste și derulatorul de cablu care e incorporat.

Asamblat
Asamblat

Caracteristici tehnice

Modelul VCC6780 e unul destul de puternic, acând o putere de 380W care e puterea de aspirare. Capacitatea de colectare de 2kg e numai bună și de aceea nu o să fiți nevoiți să-l goliți prea des. Normal că beneficiază de filtrare pre-motor prin spumă, iar filtrul de evacuare e unul de tip Hepa 11 ceea ce vă garantează că aerul scos e curat în proporție de peste 99%.

Păreri pro şi contra

Pot spune că apreciez la acest aparat faptul că are Hepa și că nu are sac. Poate că ar fi fost mai ușor de curățat dacă era cu sac, dar așa nu aveți giji cu referire la găsirea de saci deoarece știm cu toții cât de greu găsești saci de aspirator Prețul nu e deloc mare, reflectând capabilitățile aparatului și brandul. (A nu se înțelege că dam bani aiurea pe un brand.) Niște accesorii utile în cazul în care aveți o podea care se zgârie ușor sunt roțile moi care ajută și la un transport cu efort minim.
Poate că era interesant dacă aspirarea era cu apă și nu uscată.

Concluzie

În rest, pot spune că e un model foarte bun pe care eu îl recomand. Poate fi utilizat cu ușurință chiar și de un copil datorită greutății nu prea mari de puțin peste 5 kilograme. Iar, dacă sunteți preocupați de zgomotul produs atunci trebuie să știți că are un nivel de zgomot de circa 81 decibeli care e caracteristic aspiratoarelor.

Te-ar mai putea interesa