Samsung VCC5455V3B/BOL, aspirator cu sac

E bine să-ți schimbi aspiratorul tot la câțiva ani, iar Samsung VCC5455V3B/BOL ar fi un model pe care eu ți-l recomand acum deoarece are o capacitate mare de 2,4 litri și filtru Hepa 11, lucruri care contribuie la o aspirate cât mai eficientă. Aș recomanda acest model în special cuiva care are un buget mic și stă la bloc ori la casă.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aspirator cu sac care e ușor de mânuit, iar sacul e și mai ușor de scos. Modelele fără sac sunt utile și ele, dar dacă nu ai grijă atunci te murdărești și de aceea modelele cu sac încă sunt populare.
Din imaginea de alături se poate vedea că e vorba despre un aparat de culoare albastră.

Aspiratorul
Aspiratorul

Specificațiile care trebuie apreciate la acest model sunt puterea de aspirare de 440W, capacitatea mare de colectare de 2,4 litri și zgomotul redus de 83 decibeli.
Are un furtun pivotant care permite rotirea la 360 grade, iar aceasta înseamnă că o să puteți aspira cu un efort minim. Aveam un aspirator care nu era dotat cu o astfel de facilitate și de fiecare dată când nu mutai aspiratorul furtunul ieșea. Cu acest model nu o să pățești așa ceva.
La cele 5,6 kilograme nu e deloc greu, iar dacă nu vreți să îl ridicați atunci are și niște rotițe care facilitează transportul.
Având un cablu de alimentare de 6 metri nu o să întâmpinați dificultăți atunci când îl utilizați, iar când terminați treaba o să vă ajute derulatorul automat.

Trebuie apreciat la acest model că se poate instala în două sensuri, că furtunul nu iese atunci când faci o mișcare mai complexă, prețul mic și filtrarea Hepa. Ar trebui să spun că faptul că e cu sac nu e un minus, ci un avatanj… cum am spus mai sus.

În rest, acest model e unul ușor de manevrat și utilizat. Sacii nu sunt delco scumpi și pot fi găsiți în comerț sub formă de saci universali ori saci speciali pentru acest model.

Te-ar mai putea interesa