Samsung VCC4590H3W/BOL, aspirator fără sac

Un aspirator foarte bun e acest Samsung VCC4590H3W/BOL și asta deoarece nu o să trebuiască să-ți bați capul cu sacul pentru că nu are așa ceva. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primim un aspirator de culoare mov care nu are nevoie de sac, care are tub telescopic și o putere mare. prețul său nu e deloc mare și asta deoarece îi lipsește filtrul HEPA (Philips FC8915/01 are așa ceva), dar și sistemul de aspirare e unul uscat.

Poze

VCC4590H3W/BOL e un aspirator capabil care arată și destul de bine în opinia mea. Are o greutate mică de sub 5 kilograme și acest lucru înseamnă că nu va trebui să vă stresați prea mult cu ridicarea lui deoarece acest lucru nu e deloc complicat la această greutate. Vă puteți forma o opinie despre cum arată din pozele de alături, dar din aceste poze nu vedeți că are și anumite accesorii cum ar fi o perie standard, derulator automat de cablu și un accesoriu pentru spații înguste.

Aparatul
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

VCC4590H3W/BOL e un aspirator foarte bun care are un preț modic. Nivelul de zgomot la aspirare nu e mare, dar nici mic deoarece e de 82 decibeli… ceea ce e mai mult decât la unele mașini de spălat noi. Cablul are patru metri jumătate și asta e un lucru foarte bun deoarece o să puteți aspira în voie suprafețe de până la nouă metri fără a schimba priza.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț foarte bun; raportul dintre preț și calitate e decent; vine cu multiple accesorii; are o putere mare de aspirare; derulatorul automat de cablu e un mare plus deoarece la finalul aspiratului nu o să rebuiască să vă bateți prea mult capul cu strângerea cablului.
Contra: poate că era util un filtru mai bun, dar asta îi dubla prețul și atunci nu mai era așa de accesibil. Dacă vreți ceva cu HEPA atunci un model FC8915/01 ar fi ok.

Concluzie

VCC4590H3W/BOL sau VCC 4590 H3W/BOL e un model foarte popular fiind printre cele mai vândute aspiratoare din România, iar această popularitate se datorează în principal faptului că nu trebuie să vă mai bateți capul cu sacii, respectiv schimbarea ori cumpărarea acestora. Culoarea sa e una foarte bună și cred că o să vă ajute la alegerea lui.

Te-ar mai putea interesa