Samsung RB33J3830SA/EF, combină frigorifică cu dozator apă

O combină frigorifică ca Samsung RB33J3830SA/EF merită aleasă deoarece oferă o mulțime de caracteristici speciale care nu le găsiți la alte aparate din aceeași categorie. Puteți alege cu încredere un aparat de la acest brand și cam toate modelele sunt competitive, dar depinde și de buget. Nu puteți avea pretenții să fie prea accesibil cu atât de multe caracteristici speciale și aș putea spune că modelul de jos se adresează fanilor și nu numai. Veți observa că fiabilitatea e ridicată la aceste aparate și pot fi folosite mulți ani, că doar nu vă doriți o combină care să o schimbați aproape la fiecare 2-3 an.

Sunt destul de multe combine frigorifice în acest buget și chiar cu No Frost, dar nu toate au un congelator atât de special, dozator, control electronic și altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul total e suficient de mare și nu sunt multe combine frigorifice mai mari decât aceasta care să costa la fel de puțin. Totuși, poate că doriți să renunțați la anumite dotări și să alegeți o variantă ceva mai simplă. Cam toți producătorii oferă soluții accesibile dar nu merită să vă zgârciți prea mult pentru un aparat care îl veți folosi mul timp și cred că vă doriți să aibă dezghețare automată, interior bine iluminat, alimentele să fie conservate perfect și multe altele.

Nu are de nevoie de nimic în plus pentru că e destul de încăpător chiar și dacă aveți o familie numeroasă. Se pot pune destul de multe legume și fructe în frigider deoarece compartimentul special e unul generos.

Păreri pro și contra

La interior veți observa un rezervor de 4.5 litri care trebuie să-l alimentați cu apă din când în când dacă folosiți dozatorul. Unii vor un dozator doar pentru că aparatul frigorific arată mai bine cu el decât fără el, nu neapărat îl și folosesc. Totuși, există și variante similare fără aceste dotări speciale (dozator, raft sticle, control electronic) care pot să vă ajute să economisiți bani.

Samsung RB33J3830SA/EF e unul intre cele mai dotate aparate de pe piață și care arată foarte bine chiar și dacă nu e chiar pe inox. E o culoarea modernă și care iasă ușor în evidență. Modelul de jos nu are control electronic pe ușă și nici dozatorul pentru apă, dar în restul nu sunt diferențe.

Te-ar mai putea interesa