Samsung RB30J3100WW/EF, combină frigorifică albă cu All-Around Cooling

O combină frigorifică nouă și elegantă este Samsung RB30J3100WW/EF care are o înălțime de 178 cm și un volum interior de 311 litri. Noile modele sunt mai compacte și ofer mai mult volum, deoarece izolația e mai subțire și densă. Ar mai fi de adăugat faptul că are un sistem de răcire foarte performant, deoarece reduce din consum și conservă foarte bine alimentele. Bineînțeles, anumite alimente trebuie depozitate în compartimentul corespunzător sau pe raft/suport.

Există o variantă similară care are chiar și finisaj pe inox/grafit, dacă aveți alte modele pe aceeași culoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bineînțeles, orice aparat din segmentul mijlociu care costă puțin mai mult și are un volum generos, are tehnologie No Frost. Aceasta poate avea diverse denumiri dacă e însoțită de alte caracteristici speciale și a devenit cam standard pe modelele mari. Eficiența energetică nu trebuie să fie cea mai bună de pe piață deoarece și așa consumul anual e undeva la 272 kWh.

Se vede foarte bine că interiorul e destul de încăpător și rafturile din sticlă sunt suficient de rezistente chiar și pentru vasele mai mari cu mâncare. E foarte important ca o combină să aibă un congelator performant, adică să poată congela mult, iar în acest caz e vorba de o capacitate de 12 kg la 24 de ore.

Orice aparat arată bine pe alb cât timp se asortează cu restul aparatelor. Chiar dacă are mânere verticale, acestea sunt reversibile pentru a putea pune aparatul în ce colț doriți.

Păreri pro și contra

Mie mi se pare a fi un model destul de silențios (39 dB) și compact (lățime de 60 cm), de aceea poate fi pus fără probleme în locul vechiului model sau chiar în locul frigiderului care poate a fost mai lat. La acest aparat sistemul de răcire e All-Around Cooling, adică răcirea e mai uniformă după cum se vede și din prezentarea pusă de mine la final (e valabilă pentru toate aparatele cu acest sistem de răcire).

Samsung RB30J3100WW/EF are un control electronic interesant și se poate observa atunci când deschideți ușa, pe când alte modele au control electronic la exterior.

Te-ar mai putea interesa