Samsung RB30J3100SA/EF, combină mică și spațioasă

Combina frigorifică Samsung RB30J3100SA/EF a fost lansată anul acesta alături de multe alte modele și mânerele verticale sunt destul de plăcute. Interiorul e încăpător chiar dacă nu e vorba de o combină foarte spațioasă. Alimentele vor fi conservate foarte bine cu un sistem de răcire de ultimă generație și foarte important ca legumele și fructele să fie conservate corect (puse în acel compartiment special).

Sunt destule combine care ar putea concura cu aceasta doar că nu arată la fel de bine și congelatorul va fi puțin inferior la partea de congelare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul de răcire No Frost e prezent atât la frigider cât și congelator, astfel consumul de energie e redus semnificativ. Aparatele frigorifice mici nu au nevoie de această tehnologie pentru că nu prea se observă diferența de eficiență. Pentru un volum de 311 litri, consumul de energie anual e de numai 272 kWh.

Congelatorul are un compartiment care se poate deschide complet și doar compartimentul de sus e mai mic. Capacitatea de congelare e destul de generoasă – 12 kg la 24 de ore, și sunt puține aparate cu un volum total net de 311 litri care oferă așa performanțe. Bineînțeles, prețul nu trebuie neglijat dar și așa mi se pare destul de atractiv pentru că are sistem de răcire No Frost.

Designul e plăcut cu parte frontală din inox și restul e grafit metalizat. Chiar dacă are mânere pe stânga, ușile sunt reversibile pentru cei care vor să pună aparatul într-un colț. Chiar aveți loc pentru orice tip de aliment iar suporturile de pe ușă sunt suficient de depărtate pentru a putea pune sticle.

Păreri pro și contra

Spre deosebire de frigidere, acest model are un congelator performant. Chiar și frigiderul e spațios și iluminat cu tehnologie LED. Un minus ar putea fi lipsa controlului digital, dar acesta e o dotare care face ca designul să fie mai elegant, adică nu o veți folosi prea des.

Sunt destul de puține poze și prezentări cu acest model Samsung RB30J3100SA/EF deoarece a fost lansat recent și cred că va fi un model de succes. Tot mai mulți optează pentru modele compacte deoarece nu sunt foarte înalte și arată mai bine.

Te-ar mai putea interesa