Samsung NV7B4245VAS/U2, cuptor incorporabil BeSpoke

Samsung NV7B4245VAS/U2 este unul dintre acele cuptoare cu interfață complet digitală, adică aveți un panou de control touch cu numeroase pictograme și nu un display colorat cum am văzut la unele branduri. E mai bine așa deoarece nu presupune costuri prea mari, plus că e mai ușor de ales programul și funcția dorită. În partea din stânga veți programele, iar în partea opusă sunt destul de multe funcții (în comparație cu alte modele).

După cum ați și băunit, este vorba de un cuptor BeSpoke din generația recentă, motiv pentru care are un design mai atractiv și un preț ușor piperat, dar justificat în mare parte. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Costă mai mult însă și gătește cât două deoarece are caracteristica Dual Cook, adică sunt două ventilatoare și tava specială care desparte spațiul interior în două. Cu alte cuvinte puteți pregăti două preparate diferite, iar pentru preparatele de același fel, nici nu este nevoie de o astfel de caracteristici, ci doar de un interior voluminos și o putere pe măsură (dată de cele mai multe ori de ventilator).

Caracteristica Soft Close Door este prezentă la tot mai multe cuptoare și este foarte importantă deoarece nu veți mai trânti accidental ușa cuptorului. O altă dotare, dar care este mai rar întâlnită, este Air Sous Vide (monitorizează temperatura de la interior pentru a oferi cele mai bune rezultate).

Chiar dacă este ceva mai mare decât restul, nu necesită un corp de mobilier mai mare. În cazul acesta, aș recomanda să-l montați peste nivelul blatului, adică într-un corp de mobilier mai înalt, adică nu vă mai aplecați la el, însă depinde și de spațiul disponibil. Împreună cu acesta puteți alege doar o plită electrică, iar ceva mai bune sunt cele cu inducție.

Concluzie

Samsung NV7B4245VAS/U2 este ceva mai special decât altele și dacă ar fi să compar cu un alt cuptor similar ca buget (de exemplu: Samsung NV7B41201AS/U2), tot pe cel de sus l-aș alege datorită caracteristici Dual Cook. Adică veți găsi mai rapid două preparate diferite, deci veți economisi timp și bani.

Te-ar mai putea interesa