Electrolux COE7P31X, cuptor incorporabil cu SenseCook, Food Sensor și Even Cooking

Mai toate cuptoarele de peste 2000 RON au autocurățare pitolitică, adică vorbim de cea mai bună tehnologie care vă poate ajuta la curățarea interiorului. Electrolux COE7P31X e un cuptor incorporabil cu o astfel de tehnologie și s-ar putea să vă intereseze deoarece oferă și multe late caracteristici utile. Cu alte cuvinte, acesta poate fi următorul „upgrade”, adică se adresează celor care vor ceva mai mult de la un cuptor și nu au fost mulțumiți de alegerea precedentă.

Evident că poate fi ales de oricine, chiar dacă pare a fi un model destul de sofisticat, însă în manualul său sunt explicate toate funcțiile prezente, plus că pictogramele sunt destul e evidente, adică veți ști cam ce face fiecare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

După cum am menționat și în titlu, are niște dotări mai deosebite care le veți vedea doar la modelele acestui brand, însă pot fi și la alte branduri (sub alte denumiri). Evident că pot fi mai multe motive pentru care merită ales:

  • Senzorul special Food Sensor va fi de folos pentru cei care vor să gătească la perfecțiune, deoarece monitorizează temperatura preparatului, astfel că rezultatele vor fi perfecte.
  • Panoul de control este complet electronic adică nu mai avem butoanele rotative pentru selectare modurilor sau a temperaturii, ci totul e touch și intuitiv (pictogramele sunt luminate și destul de mari).
  • Autocurățarea pirolitică oferă cele mai bune rezultate de curățare deoarece este folosită o temperatură ridicată pentru a carboniza grăsimile, iar voi trebuie doar să reveniți cu o lavetă umedă.
  • Durata de preîncălzire este foarte scurtă, astfel că vă puteți apuca mai repede să gătiți.
  • Distribuirea uniformă este tipică pentru cuptoarele cu ventilator și nici nu aș recomanda unul fără (acelea sunt cuptoare foarte ieftine).

Concluzie

Electrolux COE7P31X poate fi o alegere inspirată, iar dacă tot vă plac soluții incorporabile, puteți lua în calcul să instalați deasupra acestuia și un cuptor cu microunde incorporabil. Poate fi unul chiar și de la alte branduri dacă nu vă place ce oferă acesta, iar Whirlpool W7 MD 440 NB este perfect pentru cei care vor să gătească mai puțin.

Te-ar mai putea interesa