Rowenta RO562901 Silence Force Extreme Compact

Aspiratorul cu sac Silence Force Extreme Compact Rowenta RO562901 e un model ideal pentru cineva în căutarea unui aspirator modern și silențios în același timp. În comerț o să găsiți diferite modele însă eu îl recomand pe acesta deoarece are o capacitate de stocare de 3.5 litri, tub telescopic și filtru Hepa 10 (acesta garantează că aerul evacuat nu e ceea ce tocmai ați aspirat ci aer curat în proporție de 99%).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani noi primim un aparat cu caracteristicile de mai sus, dar și cu multe altele.
În cazul în care vă interesează aspectul atunci din poza de alături se poate vedea acest lucru mai bine, mai exact că e vorba despre un model mov destul de compact.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de caracteristici se poate lăuda cu o putere de 2100W, capacitatea de 3,5 l și capabilitatea de a aspira o suprafață destul de mare. Poate aspira mult deoarece sacii de hârtie sunt mari, iar suprafața pentru care poate fi utilizat e de 6,2 metri.

Principalul lucru care se laudă modelul e că e foarte silențios… în comparație cu alte modele. De aceea e foarte bun pentru cei care au un auz fin ori nu vor să-și deranjeze vecinii atunci când aspiră. Materialele din care e făcut sunt de foarte bună calitate, air tubul e unul telescopic foarte rezistent deoarece e metalic.

În rest, dacă vrei un aparat care să poată fi utilizat cu succes la curățatul casei atunci ar trebui să-ți îndrepți atenția înspre acest model. Eu aș alege acest model pentru două motive: că nu face mult zgomot și că are saci mari.
Sunt unii care poate ar fi interesați de modele care să să nu aibă sac (aspiratoare fără sac), însă acelea nu sunt așa de bune deoarece au o capacitate de stocare limitată de până în 1.5-2 kilograme. Din această cauză modelele fără sac sunt bune pentru garsoniere sau ceva de genul.

Te-ar mai putea interesa