Philips FC8915/01, aspirator cu sac

Dacă ești o persoană preocupată de curățenie atunci ai nevoie de un aspirator bun cum ar fi acest aspirator cu sac Philips FC8915/01. Spre deosebire de alte modele (cum ar fi VCC4590H3W/BOL), acesta are filtru HEPA. Din păcate aveți nevoie de sac și acesta trebuie și schimbat periodic, iar dacă sunteți în căutarea unui model fără sac atunci Samsung VCC 4590H3W ar fi mai mult decât ok. Modelul de față nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primiți un aspirator de îndelungă folosință, dar eu recomand schimbarea sa după 2-3 ani deoarece filtrele nu cred că își vor mai face bine treaba ca la oricare aspirator și atunci riscați să aspirați degeaba.

Poze

Pentru a vă face o părere despre acest aspirator cu sac Philips FC8915/01 vă invit să analizați cele două poze de alături. Se poate vedea că e de culoare albastră și că nu e deloc mare. Nivelul de zgomot e unul normal pentru un aspirator, adică e de undeva la 80 de decibeli, deci ceva mai gălăgios decât o mașină de spălat.

Aparatul
Asamblat

Specificaţii tehnice

Acest model e unul cu sac, iar sistemul de aspirare e unul uscat. Chiar dacă e un model mic, are o putere de 375W și o capacitate mare de colectare de 3 litri. Suprafața de colectare sau mai bine spus cea de aspirare e de 10 metri și la acest lucru are o contribuție majoră tubul telescopic și cablul de 7 metri. Chiar dacă are un cablu lung, derularea acestuia se face prin intermediul unui derulator automat.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e mare deoarece e de sub 500 lei; beneficiază de o garanție standard de 2 ani care e extensibilă; vine de la un brand de top care e cunoscut atât pentru electrocasnicele sale mari cât și pentru cele mici; greutatea e de sub 6 kilograme și de aceea poate fi mânuit cu ușurință chiar și de către un copil.
Contra: poate că nu strica dacă nu avea sac și dacă avea un sistem de filtrare prin apă pentru că acest fel de sistem se știe că e mai bun.

Concluzie

FC 8915 e un model destul de actual de aspirator pentru persoanele care mai fac curat pe acasă. Sacul e unul din hârtie și poate cu câteva ajustări va putea fi refolosit, dar nu știu dacă merită efortul pentru că nu costă deloc mult. Utilizarea nu e deloc complicată, dar nu trebuie uitat să schimbați sacul.

Te-ar mai putea interesa