Philips FC8651/01, aspirator cu sac

Unii preferă aspiratoarele fără sac deoarece nu trebuie să mai cumpere saci, însă aceste modele nu au o capacitate de colectare prea mare. De exemplu aspiratorul cu sac Philips FC8651/01 e un model care deține o capacitate de 4 litri, pe când modelele fără sac au undeva la un litru. Deci, astfel de modele sunt mult mai practice.

Acest Philips e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine ci poate fi utilizat pentru o aspirare eficientă deoarece are o putere de aspirare de 400W și poate aspira o suprafață de undeva la 9 metri.

Cum arată
Cum arată

Pe partea de specificații se poate lăuda cu volumul de colectare de 4 litri, filtrarea Hepa și că nu scoate un zgomot prea mare – doar 82 decibeli.
Aparatul vine cu tehnologia AirFlow care e una revoluționară, oarecum. O întâlnim doar la aspiratoarele Philips și ajută la o aspirare mult mai bună. Aceasta presupune că optimizează fluxul de aer așa încât să permită desfacerea uniformă a sacului de praf, iar aspiratorul să aibă o putere de aspirare mai mare.

Lucrurile care o să le apreciezi la acest model sunt aspectul, prețul nu prea mare, că are o garanție bună (care poate fi mărită la mai mult) și că poate fi utilizat pentru suprafețe mari.
Probabil că singurul minus ar fi greutatea de 5 kilograme, dar era de așteptat de la un aspirator puternic.

În rest pot să zic că e un model care nu doar vine pe o culoare populară, ci care e bun de avut în casă. Poate fi mânuit eficient chiar și de un copil, iar roțile moi asigură că nu o să zgâriați podeaua… dacă aveți una mai sensibilă.
Nu am zis nimic de accesorii și de aceea cred că ar trebui precizat că vine cu accesoriile normale cum ar fi cel pentru spații înguste (mânerul tubului e unul de 50 centimetri, iar din această cauză o să ajungeți cu ușurință în locurile înguste), peria mică etc.

Te-ar mai putea interesa