Philips FC8634/01, aspirator PowerPro Active

Pentru cei care vor un aspirator premium recomand acest model Philips FC8634/01 din seria PowerPro Active. Acest model Philips PowerPro Active FC8634/01 e unul fără sac și are o putere de aspirare de 370W. Nici capacitatea de colectare nu e una rea deoarece este 1.7 litri. Normal că e o capacitate care să poată concura cu cea a unui sac, dar totuși e bine.

Acest aspirator are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe ace;ti bani noi primim un aparat care beneficiază de filtrare HEPA, tub telescopic din metal și care are o culoare modernă – morun metalic.
Alături e o poză din care vă puteți face o părere despre ce e inclus în pachet.

Pachetul
Pachetul

Vine cu multe caracteristici utile printre care se numără motorul de 2000W (care asigură performanțe înalte), tehnologia PowerCyclone 4 (are legătură cu separarea prafului de aer așa încât aspirarea să fie mai eficientă) și filtrul Hepa care captează microoraganismele care cauzează diferitele alergii.

Plusurile acestui model ar fi că poate aspira mult, suprafața mare de aspirare, ușurința în transport și că nu face prea mult zgomot. Transportul acestuia e unul pe cât se poate de simplu mulțumită roților moi, mânerului și a greutății mici de 6 kilograme. Iar, datorită faptului că poate aspira o suprafață de până în 9 metri (asta e în principal datorită faptului că are un cablu de 6 metri) nu o să fie nevoie să schimbați prizele atunci când aspirați în două camere alăturat… acum asta depinde și unde sunt poziționate aceste prize.

Dacă vrei un aspirator la care să nu ai griji cu saci ori alte chestii de genul atunci acest Philips ar fi o recomandare din partea mea. Filtrul Hepa e unul lavabil, adică atunci când se umple va trebui spălat, iar recipientul trebuie golit din când în când… acestea fiind singurele intervenții care trebuie să le faceți asupra aparatului.
Pentru a vedea mai aproape cum se prezintă acest model am postat alături un preview. Din păcate acest clip e în olandeză, dar cred că-și face treaba destul de bine.

Te-ar mai putea interesa