Philips FC8452/01, aspirator cu sac

Philips FC8452/01 e un aspirator accesibil cu capacitate mare deoarece e cu sac. Doar cele fără sac au o capacitate mai mică însă la acelea nu mai trebuie să vă faceți griji de sac (dacă se umple). Există modele care vin cu ambele tipuri, adică puteți alege cum să adune praful (în sac sau în recipient). Arată bine pe culoarea neagră și e destul de compact, motiv pentru care are doar 4.1 kilograme. Ca și caracteristici speciale are motor de 2000 W, sac generos – 3 litri, mâner ergonomic larg și tub telescopic din aluminiu. Puterea de aspirare e mare la acest model și poate fi reglată.

Mi se pare destul de accesibil pentru performanțele sale și nu trebuie neglijat faptul că e oferit de un brand destul de bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E o variantă cu sac și poate colecta până la 3 litri, dar eu vă recomand să nu lăsați acel recipient să se umple. Acesta are o aspirare de tip uscată dar există și cu aburi dar acelea sunt profesionale (mai mari și mult mai scumpe). Pentru covoare mai simple și mai puține, acesta se descurcă foarte bine.

Are o putere de 2000 W iar puterea de aspirare e de 350 W, deci ușor peste medie. E dotat cu filtru de tip micro la evacuare. Ca și accesorii oferă: perie standard, accesoriu pentru spații înguste, perie mică, tub telescopic din metal și derulator automat pentru cablul de alimentare. E destul de zgomotos în timpul funcționării dar numai dacă alegeți puterea maximă.

Plusuri: performanțe superioare, fiabil, S-bag, ușor de folosit, poate stoca destul de mult praf etc.
Minusuri: nu are.

Philips FC8452/01 e un aparat compact care poate fi de folos în orice locuință și dacă nu vă place cum arată, există modele simialre din serii apropiate. E bine că aveți din ce alege și acesta poate fi una dintre cele mai bune soluții pentru acasă. Nu spun că acesta e singurul aspirator în acest buget, mai sunt și cele fără sac. Îmi plac acelea deoarece nu am multe covoare de aspirat și nu mai trebuie să cumpăr saci pentru el.

Lasă un comentariu