Philips FC8450/01, aspirator cu sac

Philips FC8450/01 e un model reușit deoarece are un design compact. E vorba de o variantă pe albastru cu negru și care o recomand datorită puterii sale, designului compact și dotărilor sale. Îmi plac aspiratoarele chiar și cele cu sac deoarece sunt ușoare și compacte (comparativ cu ce care au filtrare prin apă). La un așa preț nici nu puteți avea pretenții. Tubul său e unul din aluminiu și poate fi ajustat în funcție de înălțimea voastră. Astfel vă puteți ușura munca cu el și cred că toate aspiratoarele ar trebui să aibă unul. E format din două piese, iar una poate fi detașată pentru a aspira mai ușor în zonele mai greu accesibile (pe lângă birou și mobilier).

poate fi achiziționat la un preț destul de interesant alături de un fier de călcat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Există multe tipuri de aspiratoare iar ele pot diferi în funcție de cum se stochează praful ori cum se face filtrarea. la aceasta aspirarea e uscată cu sac din hârtie iar alimentarea aparatului se face de la rețea. Doar cele portabile vin cu baterie, dar și la acel tip de aspiratoare există fel și fel de modele.

Chiar dacă puterea aspiratorului e de 1800W, puterea de aspirare e de 300W. E bine să fie cât mai puternic în special dacă aveți covoare groasă sau multe covoare de aspirat. Capacitatea de colectare a sacului e de 3 litri. Filtrul de evacuare la acest aspirator e de tip Micro.

Accesoriile furnizate sunt peria, un cap pentru spații înguste, tubul metalic și derulatorul automat de cablu. Deci îl puteți transporta cu ușurință și el are o greutate de doar 4 kg.

Plusuri: are performanțe mari, greutatea e redusă, arată bine, e ușor de folosit și fiabil.
Minusuri: nu prea are la un așa preț.

Philips FC8450/01 e un aparat util pentru locuința voastră și dacă aveți un buget mai mare puteți lua unul cu sistem de filtrare mai eficient. Un model mai scump nu înseamnă un model mai performant, poate doar mai eficient. Acuma depinde și de ce buget e vorba, dar nu prea are sens să dați prea mulți bani pe un aspirator dacă nu aveți multe covoare.

Te-ar mai putea interesa