Philips FC6140/01

Philips FC6140/01 e cel mai popular aspirator portabil deoarece are un preț foarte mic. Vine ca o alternativă la FC6142 – un alt model de la Philips, iar punctele forte ar fi prețul mic, autonomia mare, greutatea mică și zgomotul scăzut produs. Dacă te interesează cât costă atunci trebuie știut că vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care mie mi se pare mai mult decât corect.

Poze

În opinia mea, FC6140/01 e aspiratorul portabil perfect… din punct de vedere al designului. E un model pe alb… complet, iar dimensiunile fizice nu sunt deloc exagerate. E dotat cu un rezervor, iar din acestă cauză nu aveți griji cu referire la saci. Acest rezervor are și o capacitate mare de 500 grame care te ajută să aspiri mult fără grijă.

Din lateral
Din lateral

Specificaţii tehnice

Philips FC6140/01 e un model care nu doar arată bine, ci are și niște caracteristici destul de impresionante. Puterea de aspirare a sa e mult mai mică decât cea a uni aspirator mare, dar asta deoarece nu are un tub de aspirare și din această cauză îi ajung 45W (8W putere de aspirare).
Încărcarea se face într-o perioadă destul de lungă, iar bateria ține undeva la 9 minute. Din această cauză va trebui să aspirați rapid deoarece riscați să rămâneți fără baterie.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e foarte mic; vine cu accesorii cum ar fi perie destinată spațiilor înguste și un stand pe care să puneți aparatul când se încarcă; e mai silențios decât un aspirator normal; greutatea mică îl face deosebit de portabil; deoarece vine fără sac, golirea e un proces foarte comod și rapid în același timp.
Contra: acumulatorul nu ține chiar așa de mult, dar până la urmă e un aparat pentru cei care vor o soluție destinată mașinii ori unor spații greu accesibile.

Concluzie

E greu să cureți mașina cu un model normal, iar acesta vine în ajutorul tău la un preț fără egal. Designul e ma mult de plăcut și faptul că vine de la Philips e un lucru care ne oferă încredere pentru că e un brand european și așa avem o oarecare garanție că produsul nu e făcut pe vapor. Din clipul de alături se poate vedea mai bine cum arată acest model alb.

Lasă un comentariu