Liebherr CUESF4023, combină frigorifică silențioasă

Combina frigorifică Liebherr CUESF4023 e una destul de bună având în vedere volumul oferit, designul, dotările, cât de silențioasă e, SmartFrost și antiamprentă. E o alegere bună din cele mai multe puncte de vedere și nu prea vă motive pentru care să nu alegeți acest model. Are un raft pentru sticle dar din poza de jos se poate observa că are și suporturi multe pe ușă (unde puteți pune sticle). Îmi place culoarea inox deoarece dă un plus de eleganță bucătăriei, iar în cazul acestei variante nu se văd nici amprentele. Aceasta nu are mânere incorporate ci are mânere verticale, astfel că ușa frigiderului se deschide ai ușor.

Are un preț atractiv motiv pentru care nu aveți nevoie de un buget prea are. Dacă nu vi-l permiteți, există un model pe alb mai ieftin cu tehnologii similare (acela are și un volum inferior). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Combina
Combina

Un aparat frigorific de 373 litri e numai binevenit pentru cei care vor să pună la rece multe alimente deoarece nu au timp să meargă prea de la supermarket. Clasa A+ se datorează tehnologiilor noi care sunt prezente pe noile aparate. Congelatorul e spațios și bine împărțit. Spre deosebire de alte combine, la aceasta congelatorul poate congela 9 kg de alimente în 24 de ore. Consumul de energie de 313 kWh și bineînțeles mă refer la cel anual.

Frigiderul are multe rafuri, suporturi, compartimente etc. Ca și dotări speciale are: super-congelare, tavă de gheață, suport sticle, SmartFrost, autonomie de 25 ore fără curent etc. Apreciez foarte mult nivelul de zgomot foarte redus – 39 dB. Multe combine au peste 45 dB dar depinde ce opțiune de răcire alegeți (mă refer la cele de congelare). Nivelul de gheață e mai scăzut la aceasta deoarece are ceva similar cu No Frost.

Plusuri: e silențioasă, suport special pentru sticle, congelare bună, autonomie mare fără curent și e eficientă.
Minusuri: nu prea are.

Liebherr CUESF4023 e o alegere bună pentru cei care țin la fiabilitatea unui parat, la dotări și nu în ultimul rând, la volum. Cu aceasta nu veți mai avea nevoie de un alt aparat frigorific ori de unul suplimentar (poate doar de un congelator sau de o ladă frigorifică). Arată bine ca și alte modele de la acest brand doar că acesta e pe inox.

Te-ar mai putea interesa