Liebherr Cuef 3515, combină argintie de 181 centimetri

Liebherr Cuef 3515 e un frigorific de 310 litri cu o înălțime de 181,7 centimetri și clasa A++ de eficiență energetică.
Aparatul e unul de la un brand nemțesc, fiind vorba despre unul cu o experiență/vechime de 60 de ani. Acest brand e specializat pe frigorifice, iar din această cauză se oferă 6 ani garanție dacă produsul e înregistrat în promoție.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere.


Caracteristici

Modelul Liebherr Cuef 3515 e unul cu un aspect de nota 10, acesta fiind dat de ușile realizate din oțel inoxidabil care au o suprafață numită Smart Steel. Această suprafață are mai puține zgârieturi și e mai ușpr de curățat.
Pentru a folosi spațiul inteior al frigiderului la maxim acest aparat e dotat cu raft pentru sticle.
Precum la orice combină modernă și la aceasta se pot regla ușile să se deschidă în ce parte dorim, lucru numit uși reversibile.
Modelul acesta are Vario Space, lucru caracteristic aparatelor care au congelatoare cu No Frost și Smart Frost. Mai exact, Vario Space presupune că aparatul are spațiu suplimentar creat prin îndepărtarea sertarelor și sticlei.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi consumul energetic redus (are clasa A++ de eficiență energetică cu un consum anual de 216 kWh), că are un design plăcut, nivelul de zgomot redus (are 40 decibeli) și o fiabilitate excelentă.

Concluzie

Dacă ești interesat de un aparat care să arate bine, dar cel mai important să consume puțin curent și să poată ține la rece o cantitate mare de alimente atunci modelul de față ar fi numai bun pentru tine.
În momentul de față e o promoție cu buy back prin care se oferă un card cadou pentru a achiziționa alte produse. Vă recomand să profitați de ea cât mai e valabilă. De asemenea mai e o promoție prin care se oferă garanție de 6 ani dacă înregistrezi aparatul… mai multe detalii aici (pe site-ul magazinului sub poza produsului).

Lasă un comentariu