Liebherr CU 3331, combină frigorifică albă modernă

Combina frigorifică Liebherr CU 3331 are un design deosebit și acest brand ales linii drepte, pe când alții oferă uși cu design rotunjit. Acest aparat frigorific poate fi incorporat parțial ca multe altele deoarece au un sistem de balamale bun și dacă doriți să deschideți mai larg ușile, instalați aparatul cu partea frontală ceva mai în afară. Fiabilitatea e un punct foarte al aparatelor fabricate de un astfel producător (german) și sunt variante chiar mai performante dacă bugetul vă permite o combină mai mare.

La interior se poate vedea că are acel raft special pe care se pot pune sticle nu foarte mari și îl puteți elimina dacă vreți ce va mai mult spațiu între rafturi. Consider că e destul de mare acel suport de pe ușă și e de ajuns pentru câteva sticle sau chiar alte tipuri de recipiente mai mari (borcane). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ușile aparatului sunt reversibile și această dotare vine în ajutorul celor care pun aparatul în colțul camerei. Autonomia fără curent a acestui model e una generoasă și e importantă atunci când rămâneți în pană de curent. Poate că din poze nu se vede dar interiorul frigiderului e iluminat cu tehnologie LED cal a multe alte modele avansate.

Păreri pro și contra

Are cea mai bună eficiență energetică din acest buget, un volum satisfăcător, nu ocupă mult spațiu și arată bine din cele mai multe puncte de vedere (interior și exterior). Congelatorul e încăpător și se vede că sertarele sale numite FrostSafe sunt adânci, au panou frontal detașabil și ele se închid foarte bine pentru a pierde temperatură atunci când deschideți ușa congelatorului. Raftul pentru sticle e un plus doar pentru cei care pun sticle în frigider (bere, suc, vin etc).

Liebherr CU 3331 are un sistem de răcire inteligent care reduce gheața din congelator și alimentele sunt ceva mai bine păstrate, dar să nu uităm că și consumul de energie scade semnificativ. Acesta poartă denumirea de Smart Frost și e prezent la mai toate aparatele noi de la acest brand (combine frigorifice și frigidere).

Lasă un comentariu