Liebherr Confort CU 3311, combină frigorifică cu consum redus

Combinele frigorifice germane sunt fiabile și eficiente, iar Liebherr Confort CU 3311 e un bun exemplu. Indiferent pentru care culoare veți alege în final, dotările sunt aceleași chiar dacă numele diferă. Poate și prețurile diferă deoarece nu e o cere atât de mare pentru combine pe anumite culori, astfel varianta de jos care e pe alb e și cea mai accesibilă. Toate fac parte dintr-o serie destul de apreciată și cu design Swing Line (modern). Chiar dacă are o lățime de numai 55 cm, interiorul e încăpător, dar depinde și ce model ați avut până acum.

Pot spune că arată destul de bine pe alb, deoarece se asortează cu oricare alte modele pe alb și design modern. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

De cele mai multe ori nu alegem cel mai spațios aparat în acel buget, ci ne dorim să fie unul fiabil, cu suficiente dotări și consumul de energie să fie destul de scăzut. Nu sunt multe combine pe piață care beneficiază de o clasă energetică A++, iar aceasta se oferă în funcție de consumul de energie.

Sunt prezente o mulțime de rafturi la interiorul dar pentru a face mai mult loc pe anumite rafturi, puteți ajusta raftul dorit ori chiar să-l eliminați. Congelatorul de tip VarioSpace (se pot elimina sertarele pentru mai mult loc) are 3 sertare bine izolate în care puteți vedea destul de ușor conținutul pentru că partea frontală e transparentă.

Păreri pro și contra

Are tehnologii suficient de avansate pentru a reduce semnificativ consumul – 0.57 kWh la 24 ore, iar congelatorul e suficient de performant cu SmartFrost. Cu alte cuvinte, nu se mai formează așa de multă gheață la interior, iar alimentele sunt conservate decent pentru o perioadă îndelungată și dezghețarea nu mai trebuie făcută atât de des.

Liebherr Confort CU 3311 merită să fie luat în calcul dacă țineți să aveți o bucătărie spațioasă și spațiul economisit e foarte important. Sunt destul de puține combine frigorifice cu lățime de 55 și volum atât de generos. Nu orice brand oferă o astfel de soluție și să fie atât de fiabilă.

Te-ar mai putea interesa