LG RC90U2AV2W, uscător de rufe Smart

Uscătorul de rufe LG RC90U2AV2W nu se poate compara cu modelul clasic care uscă doar prin condensare, pentru că cel de jos se folosește de o pompă de căldură de ultimă generație. Prin condensare rufele se deteriorează puțin deoarece sunt încălzite la o temperatură ridicată, pe când la cele cu pompă de căldură pot fi uscate și la temperaturi joase. Mai sunt și cele hibrid care uscă și mai bine dar prețul e simțitor mai mare pentru că e ceva nou. Deci, se va economisi destul de multă energie și facturile de energie vor fi ceva mai mici. Din multe puncte de vedere seamănă cu o mașină de spălat, doar că scopul său e altul.

Sunt mai multe tipuri de uscătoare de rufe, iar cel de jos e unul foarte avansat motiv pentru care are și un panou de control cu taste touch. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E echipat cu pompă de căldură Dual Inverter pentru cel mai bun consum de pe piață. Aceasta poate fi pusă în dressing sub mașina de spălat sau deasupra ei (depinde de mărimea celuilalt aparat).

Veți zice că are o ușă mai mare, însă e la fel ca restul doar partea vizibilă are un design mai elegant (prezent și la noua generație de mașină de spălat).

Păreri pro și contra

Se poate controla mașina de la distanță pentru că nu are tehnologie NFC, ci WiFi, sau alegeți metoda clasică (folosiți direct interfața). Chiar dacă uscătorul are o problemă, puteți diagnostica ușor aparatul pentru a rezolva cât mai repede problema apărută și e necesar doar un telefon cu aplicația respectivă. Cu alte cuvinte toate acele caracteristici speciale vor fi utile.

LG RC90U2AV2W costă mai mult decât restul deoarece oferă mai multe programe de uscare și funcții, iar eficiența energetică e A+++. Nici nu știu multe uscătoare care să consume atât de puțin și să suporte o cantitate mare de rufe. Alături de aceasta e necesară o mașină de spălat cu capacitate mare pentru că anumite programe au performanțe limitate și mă gândesc că vreți să folosiți uscătorul de fiecare dată pentru a câștiga timp. Mulți dintre voi nici nu cred că aveți spațiu pentru a pune rufele la uscat.

Te-ar mai putea interesa