LG GBB539NSQPB, combină frigorifică No Frost

Combina frigorifică LG GBB539NSQPB e una de 318 litri deci e ușor peste medie la acest capitol, de aceea are și No Frost. La interior se poate vedea că are compartimente mari, suporturi mari, distanțe generoasă între rafturi și rafturi din sticlă. Ca și caracteristici speciale are: No Frost, flux de aer multidirecțional, compartiment Fresh O Zone, Smart Diagnosis, iluminare LED etc. Dintre toate combinele aflate pe piață, cele cu No Frost sunt mai eficiente și alimentele rămân proaspete o perioadă mai lungă. Îmi plac combine atât cu mânere verticale cât și cu mânere incorporate.

Una dintre acele combine premium e aceasta, doar că aceasta e la promoție și e bine să profitați de ea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Combina
Combina

Caracteristicile sale tehnice sunt foarte bune: volum net de 318 litri, clasa energetică A++, design pe inox, afișaj LED etc. Ca și volum, pot spune că veți putea pune multe alimente îl el. La congelator observ 3 compartimente generoase și care sunt și transparente. Sistemul de răcire no Frost face ca sistemul de dezghețarea să fie automat și nu manual. Mai precis, se formează puțină gheață la interior și alimentele se mențin mai bine.

Volumul e bine împărțit între cele două mari compartimente, astfel că frigiderul are 227 litri iar congelatorul are restul. La interior sunt destul rafturi, compartimente, suporturi etc. pentru băuturi răcoritoare, alimente, prăjituri, mâncare. Cu alte cuvinte, nu mai e nevoie de un aparat frigorific suplimentar. Deci dacă alegeți o combină mare, veți economisi niște bani pe viitor. Pe partea de design și funcții are: iluminare LED, finisaj pe inox, avertizare ușă deschisă, blocare acces copii, smart diagnosis și altele.

Plusuri: tehnologia de răcire No Frost, e destul silențioasă, elegantă pe inox, destul spațioasă în acest buget și ușor de folosit.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

LG GBB539NSQPB nu poate fi comparată cu o combină frigorifică clasică în special datorită acelor caracteristici speciale menționate mai sus dar și prețul e mult diferit. E bine ca un aparat frigorific mare să aibă un consum de energie mic deoarece îl țineți conectat mai tot timpul.

Lasă un comentariu