Indesit BIAA13X

Combina frigorifică Indesit BIAA13X e una destul de nouă care arată destul de bine și poate fi confundată ușor cu alte modele de la acest producător. Pe scurt, are o capacitate de 303 l, clasa A+, o înălțime de 187 cm și finisaj pe culoarea inox. După cum vedeți arată destul de bine, nu ocupă mult spațiu, însă datorită înălțimii sale,nu poate fi pus chiar oriunde în bucătărie. Cu siguranță se va asorta cu mobilierul din bucătărie și chiar și cu restul electrocasnicelor (în special dacă și acelea vin pe inox). Cu siguranță volumul de 303 litri e unul acceptabil pentru cât costă dar și eficiența A+ e foarte importantă pentru un aparat frigorific. BIAA13X are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din pozele de jos se poate observa cam cum arată combina atât la exterior cât și la interior.

Închis
Deschis

Specificații tehnice

Volumul de 303 litri e cel net pe când cel brut e de 334 litri. Cei 303 litri sunt împărțiți astfel: 213 litri pentru frigider iar restul aparține congelatorului. Spre deosebire de un frigider, congelatorul acestei combine are trei compartimente și o capacitate de congelare mai mare. Frigiderul are rafturi din sticlă, suporturi pe ușă și dezghețare automată. Eficianța A+ poate fi găsită mai la toate aparatele noi și scoate în evidență consumul de curent dar și cât de bine izolată termic e combina.

Având în vedere că Indesit BIAA13X are mânere incorporate, ușile sunt reversibile motiv pentru care pot fi deschide chiar și spre stânga. Spun asta pentru că cele cu mânere exterioare nu au cum să vină cu uși reversibile, iar cele ca aceasta oferă un oarecare avantaj. Plus că arată mai bine fără acele mânere. Nivelul de zgomot se situează la 41 dB care e un nivel foarte bun pentru un aparat așa de mare. Hygiene Control e sistemul de protecția a alimentelor împotriva microbilor.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are protecție anti-microbi, arată foarte bine, se curăță ușor, silențioasă și fiabilă.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Indesit BIAA13X e recomandarea mea în acest buget și dacă nu aveți nevoie de un volum mai mare, nu văd de ce nu optați pentru acesta. Un model cu No Frost e ceva mai scump însă dacă nu vă interesează acel de sistem de răcire, o astfel combină poate fi numai bună pentru locuința dumneavoastră. Singurul avantaj care-l oferă No Frost, e acela că nu permite depunerea gheții pe alimente.

Te-ar mai putea interesa