Hotpoint EBGH20243F, combina frigorifică

Pentru cei interesați de o combină frigo cu caracteristica No Frost (Full) acest model Hotpoint EBGH20243F ar fi variantă foarte bună. Principalele atuuri, pe lângă caracteristica No Frost, sunt volumul net de 314 litri și mulțimea de dotări (are chiar și raft pentru vinuri). Având o înălțime de 2 metri o să trebuiască să găsiți o încăpere mai înaltă să îl amplasați.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care e premium. Bradul e unul european, mai exact din Anglia, însă e deținut de Indesit care e un brand din Italia. Oricum, beneficiați de un produs făcut de europeni, adică un produs de o calitate superioară.
Că e premium poate fi observat și după cum arată deoarece re culoarea gri antracit – o culoare foarte modernă.

Electrocasnicul
Electrocasnicul

Pe partea de specificații acest model are un volum net total de 314 litri care e împărțit în 73 litri ai congelatorului și 241 litri ai frigiderului. Chiar dacă are o înălțime mare și un volum suficient, acest model e unul cu un consum foarte mic de curent (308 kWh/an) dovedit de clasa de eficiență energetică A+.
Congelatorul e unul bun cu o capacitate de a congela 7 kilograme la 24 de ore.

Lucrurile care o să le apreciezi la acest model sunt garanția de 5 ani (e supusă unor termeni), are simbolul Ecotech (lucru care înseamnă că e făcut să consume cât mai puțin curent) și No Frost (înseamnă că răcirea se realizează așa încât să nu se producă gheață).
Nu trebuie să preocupe nici zgomotul pentru că are un nivel de zgomot de 44 decibeli care nu e deloc mult. Iar, dacă vă interesează autonomia atunci trebuie știut că are o autonomie de 14 ore… ceea ce a suficient pentru ca alimentele să nu se strice atunci când se întrerupe curentul.

Dacă vă interesează o combină bună atunci aș recomanda să alegeți acest model deoarece vine la un preț bun și vine cu toate dotările care le-ai vrea de la un astfel de electrocasnic.
Din imaginea alăturată se poate vedea cu aproximație cum arată acest model.

Te-ar mai putea interesa