Heinner Universe UV-2560-BL, aspirator cu sac textil la promoție

În momentul de față acest aspirator face parte din Promoția 2+1 gratis (valabilitate 2 aprilie – 5 mai 2013) care presupune că „La 3 produse Heinner cumpărate din categoria Electrocasnice Mici ți-l oferă pe cel mai ieftin cadou!” Vezi produsele participante la campanie.

Heinner Universe UV-2560-BL e un aspirator foarte bun care vine pe albastru, fiind și un model roșu numit UV-2560-RD. Modelul de față e un aspirator cu sac, cu o capacitate de circa 5 litri și cu filtrare Hepa. Nu costă deloc mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar filtrarea e una foarte bună.

Aspect

Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum se prezintă acest model, iar dacă nu vă place albastrul atunci vă puteți orienta înspre un model roșu cum ar fi Heinner UV-2560-RD. Chiar dacă în imagine nu se vede, accesoriile sunt peria standard, accesoriul pentru spații înguste, tubul telescopic și altele.

Modelul albastru
Modelul albastru

Caracteristici tehnice

Modelul de față e unul cu o putere de 2400W, din care puterea de aspirare e de 360W. Colectarea prafului se face într-un sac de tip textil destul de capacitiv deoarece are o capacitate de 4.8 litri. Suprafața de aspirare e una mare de 8 metri, iar asta trebuie mulțumit în principal faptului că are un cablu lung de 5 metri.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare deoarece în acest moment e la promoție; vine cu o garanția normală de 2 ani; zgomotul produs de aparat nu e chiar așa de mare fiind de circa 79 decibeli; peria care e livrată e una puternică deoarece e vorba despre una cu bază de metal.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă te interesează un aspirator nou care să fie ușor de folosit atunci modelul de față ar fi unul care eu l-aș recomanda. Asta datorită simplității sale și a faptului că vine cu sac, ceea ce presupune că nu o să vă murdăriți.

Te-ar mai putea interesa