Heinner HHPD-804SA++, uscător cu indicator curățare filtru scame

Uscătorul de rufe Heinner HHPD-804SA++ e ceva mai performant decât restul, motiv pentru care are și un preț ceva mai mare. Acesta se folosește de o pompă de căldură pentru a usca mai eficient rufele. Performanțele sunt generoase, astfel că puteți usca o cantitate generoasă de rufe și mașina de spălat trebuie să aibă o capacitate de încărcare similară. Noua generație de aparate electrocasnice oferă specificații mai bune și cred că a sosit momentul să faceți pasul.

Designul acestui uscător e unul atrăgător și aici mă refer la ușa neagră cu contur cromat, dar și panoul de control e mai bine evidențiat datorită culorii, scrisul devenind mai vizibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E vorba de un model standard, dar nici nu cred că sunt multe variante care pot fi incorporate. Panoul de control e bine organizat și veți avea de ales unul dintre cele 15 programe disponibile. Acestea sunt explicate în manualul său, dar poate voi aveți unul preferat. Clasa energetică e A++ care e foarte bună pentru această categorie de aparate.

Păreri pro și contra

Acest brand oferă aparate foarte bune și sunt destul de apreciate, în special că au eficiență energetică scăzută. Consumul de energie e scăzut la aparate mai performante dar sunt și aparate pentru cei care au un buget redus. Acest uscător beneficiază și de caracteristici speciale ca: rotire cuvă în ambele sensuri, indicator curățare filtru scame, blocare interfață, lumină interioară pentru cuvă, indicator rezervor colectare apă plin și altele. Nu știu cât de utilă e acea funcție de iluminare cuvă însă poate că nu aveți prea multă lumină în camera respectivă (unde va fi instalat). Programele și funcții acestui model sunt numeroase și e foarte important să faceți o alegere bună, pentru ca rezultatele să fie conform așteptărilor.

Heinner HHPD-804SA++ arată precum o mașină de spălat rufe doar că scopul ei e altul, iar voi nu mai trebuie să pierdeți timp cu uscatul rufelor. Introduceți rufele umede în uscător, iar la finalul programului le veți scoate uscate, gata de purtat. Deci puteți să spălați și să uscați cămașa preferată în aceeași zi, pentru a fi pregătit pentru următoarea zi de lucru.

Te-ar mai putea interesa