Heinner HFSC-5050W

Heinner HFSC-5050W e un aragaz la ofertă în momentul de față și principalele atuuri ale sale sunt alimentarea pe gaz, accesoriile și dimensiunile optime. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte mic și de aceea nu cred că o să găsiți vreo alternativă mai ieftină la el. Garanția sa e una normală de 2 ani, dar se poate opta pentru mai mult, adică pentru o prelungire la 3 ori 4 ani.

Poze

E un electrocasnic alb, acest HFSC-5050W și se poate vedea că nu arată deloc rău. Dimensiunile sale fiind normale o să-l puteți amplasa unde doriți, iar hota va putea fi amplasată excelent deasupra pentru capta aburele sau mirosul de la mâncare. Poate că se vede din poză, dar dacă nu vă dați seama atunci trebuie știut că are un capac metalic, deci foarte rezistent față de unul din sticlă.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Heinner HFSC-5050W e un aragaz clasic care ar fi un excelent cadou acum de sărbători. Oricine îl poate folosi cu ușurință deoarece are un panou de comandă simplist. Fiind pe gaz o să plătiți mai puțin față de un model pe curent, dar depinde și de curent cât costă. În cuptor are grătar și o tavă, iar siguranța normal că e prezentă. Despre cuptor mai trebuie spus că e unul cu ușă dublă (mă refer la faptul că sticla e dublă), iar cavitatea fiind emailată nu o să aveți probleme în a-l curăța.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e cel mai mic posibil; vine cu o fiabilitate ridicată fiind un adevărat aparat de îndelungă folosință care o să vă țină mai mult de 10 ani dacă o să aveți grijă de el (mai trebuie curățat din când în când); cuptorul are siguranță, deci e un aparat care are vine cu modalități de asigurare, dacă se poate spune așa.
Contra: nimic, la acest preț. Nu știu cât de utilă ar fi fost aprinderea electrică.

Concluzie

Pentru persoanele cu puține pretenții și care vor cel mai ieftin aragaz cred că acest model ar fi ok. Nu vine cu rotisor ori cu alte dotări premium, dar ușurința în utilizare și întreținere cred că îl recomandă pentru o bucătărie simplă. Persoanele vârstnice nu vor avea probleme în a-l folosi deoarece e un aparat care poate fi utilizat ca un aragaz normal.

Te-ar mai putea interesa