Heinner HC-H292XA+, combină Frost Free

Heinner HC-H292XA+ e un frigorific premium disponibil la un cost de achiziție foarte mic. Printre dotările premium avem No Frost, dispenser de apă și alte facilități utile.
Vine de la un brand de top cu nume nemțesc, dar cu rădăcini românești și fiabilitate foarte bună deoarece garanție standard e de 3 ani.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar se prezintă bine vizual, ci și din punct de vedere al caracteristicilor.


Plusuri

Vine cu un cost de achiziție „suspect” de mic pentru un aparat cu foarte multe facilități. Acest cost e dat și de faptul că brandul nu e așa de cunoscut precum Samsung și Whirlpool, și doresc să fie competitivi.
Volumul net al combinei frigorifice e de 292 litri, iar acest lucru înseamnă că putem stoca o mulțime de alimente.
Dispenserul de apă are un rezervor de 2,5 litri, iar recomandarea mea e să folosiți apă îmbuteliată întrucât apa de la robinet nu e prea curată.
Ușile sunt mai mult decât ok, fiind vorba despre unele cu mânere integrate și cu capabilitatea de a fi montate după bunul plac, adică sunt uși reversibile.
Consumul energetic e unul minimal întrucât clasa de eficiență energetică e A+ corespunzătoare unui consum energetic anual de 266 kwh.
Răcirea se produce fără a provoca gheață deoarece vine cu Full No Frost care la Heinner poară numele de Frost Free.

Minusuri

Are o înălțime de 185,5 centimetri care e cam mare și trebuie să vedeți dacă aveți o încăpere suficient de înaltă… în cazul în care doriți să o amplasați într-o debara.
Nu are dispenser de gheață pentru a avea acces rapid la gheață în cazul în care doriți să savurați o băutură cu gheață.

Concluzii

Pentru persoanele interesate de un frigorific premium recomand Heinner HC-H292XA+ întrucât e un model care vine cu cele mai utile dotări, iar fiabilitatea sa e una excelentă.
În cazul în care doriți un beneficiu suplimentar vă recomand să apelați la buy back pentru acest aparat, iar în acest fel o să primiți un card cadou de o anumită valoare care poate fi utilizat la achiziții viitoare.

Te-ar mai putea interesa