Heinner HC-H273WA+, combină românească clasa A+

Heinner HC-H273WA+ este o combină frigorifică de 273 litri de la producătorul român Heinner. Aparatul e unul cu o fiabilitate peste medie deoarece are o garanție de 5 ani, iar economia de curent pe care o face e una mare, fiind vorba despre clasa A+ de eficiență energetică.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e eficient din toate punctele de vedere.
Din poza alăturată se poate vedea că e un model de culoare albă, iar din această cauză eu zic că se va potrivi perfect în orice bucătărie.

Caracteristici

Modelul Heinner HC-H273WA+ are un volum net de 273 litri împărțit în 68 litri ai congelatorului și 205 ai frigiderului. Eu zic că e un volum numai bun pentru o familie formată de până în 4 persoane.
Consumul de curent e de 310 kWh pe an, iar din această cauză are clasa A+ de eficiență energetică.
Deoarece are o înălțime de 176 cm acest model e ușor de amplasat unde vă doriți. Un alt lucru care-l face ușor de poziționat lângă un perete e faptul că are uși reversibile.

Avantaje

Arată bine la interior cât și la exterior. La exterior prezintă un design simplist, iar la interior are rafturi din sticlă și iluminare LED (de 1 W). La exterior prezintă un mâner integrat care face ca aparatul să aibă un aspect minimalist.
Dacă se întrerupe curentul atunci alimentele nu se vor strica deoarece are o autonomie de 16 ore.
Nici nu e prea zgomotos deoarece are un nivel de zgomot de 42 decibeli care e unul mediu întâlnit și la alte frigorifice de genul.

Concluzie

Dacă ești interesat de un aparat care să-ți poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente și să o poată ține în compartimente speciale atunci acest aparat ar fi recomandarea mea. Spre exemplu, partea de frigider are 3 rafturi și compartiment special pentru legume și fructe, iar congelatorul are 3 compartimente.
Per ansamblu acest model e unul foarte bun, însă nu are No Frost. Oarecum, are ceva alternativ adică dezghețare automată la frigider.

Te-ar mai putea interesa