Hansa OSC6711IH, hota tradițională

Această hotă Hansa OSC6711IH e una destul de simplă și spun asta pentru că nu e un model incorporabil dar nici cu prea multe caracteristici speciale. Mai precis, are două motoare de absorbție, un filtru din aluminiu și culoare inox. După cum bine știți, cu cât are mai multe filtre cu atât motoarele sale sunt mai protejate de pătrunderea de grăsimi. Spre deosebire de cele din pâslă, acestea nu trebuie înlocuite cu timpul iar spălarea lor se face destul de simplu. Din păcate acesta nu vine cu două sau trei astfel de filtre ci cu unul, dar și așa își face treaba (protejând motoarele) iar la un așa preț nu puteți avea prea multe pretenții. O hotă ca acesta e o alegere bună deoarece e accesibilă și întreținerea ei e destul de ușoară. OSC6711IH are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Hansa OSC6711IH 1
Așa arată

Specificații tehnice

Nu prezintă prea multe caracteristici tehnice deoarece nu e vorba de un model prea sofisticat. Ca și oricare alt model și acesta re două motoare care au o putere de absorbție de 570 mc/h. Deci o să facă față chiar și dacă folosiți două sau trei arzătoare. Iar în funcție de câte arzătoare veți folosi, vine și cu trei trepte de reglare a vitezei de absorbție.

Cu acesta puteți spune adio filtrului din pâslă deoarece viitorul aparține filtrelor din aluminiu. Deci Hansa OSC6711IH are un filtru din aluminiu care evident e ușor de întreținut deoarece spălarea sa se face foarte ușor. Bineînțeles nu vine cu butoane senzitive sau cu ecran LCD, ci are doar butoane fizice care presupune că vine cu control mecanic. Spre deosebire de alte modele în acest buget, acesta are un design pe culoare inox care oferă un plus de eleganță bucătărie în special dacă aveți și un aragaz tot de la acest producător și pe aceeași culoare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are filtru din aluminiu, preț destul de ok, putere de absorbție decentă și are un aspect simplu.

Minusuri: are doar un filtru.

Concluzie

Acest model Hansa OSC6711IH poate fi un înlocuitor bun pentru vechea hotă însă dacă aveți un buget mai mare și doriți o alegerea mai bună, optați pentru o hotă cu cel puțin două filtre din aluminiu pentru ca o durată de funcționare mai îndelungată a motoarelor. Deci diferența de bani e justificată de la un model la altul iar alegerea rămâne a voastră.

Te-ar mai putea interesa