Hansa OKP931TH, hotă decorativă

Hota Hansa OKP931TH e un decorativă cu design plăcut deoarece nu are forme rotunjite și culoarea aleasă e inox. Mie nu-mi place cele cu forme rotunjite ci mai degrabă ce ca și acesta, iar din câte se pare aceasta nu vine cu sistem de evacuare prin recirculare doar evacuare prin extracție. Există modele cu ambele sisteme de evacuare, iar cel prin recirculare e numai bun pentru cei care stau la bloc sa o casă cu mansardă iar hota nu poate fi montată pe un perete cu deschidere spre exterior (e nevoie și de un filtru din carbon pentru acea hotă). Prefer evacuarea clasică deoarece e mai eficientă în special dacă gătiți mult iar mirosul și aburul e evacuat în întregime. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din poza de jos se poate observa cel mai bine cum arată acesta și se poate poate instala doar pe perete (nu sub corpul suspendat).

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

E un model de tip turn care e cam ca și cel de tip șemineu, doar forma diferă. E dotată cu două lămpi puternice – de 20W fiecare, care iluminează decent plita dar și zone din jurul ei. Se observă că destul de lată iar înainte de achiziție sau instalare, asigurați-vă că aveți spațiu pe perete (are o lățime de 90 cm). Filtrul său e unul de aluminiu care se curăță ușor ca și la restul. Având în vedere că nu e un model telescopic, suprafața de absorbție e mare astfel că își face bine treaba. Puterea absorbție de 660 mc/h e decentă deoarece e corespunzătoare pentru o așa hotă iar mirosul și aburul e absorbit fără probleme.

Panoul de control vine cu butoane clasice, deci are un control de tip mecanic. Diametrul burlanului e cel standard, adică de 150 mm. Alternative sunt dar nu toate au caracteristici similare și un preț așa de bun.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: îmi place mult cum arată, butoanele sunt la îndemână, curățare ușoară a filtrului sau hotei, fiabilitate și preț atractiv.

Minusuri: nu are acel tip de evacuare de care v-am menționat sus.

Concluzie

Acest Hansa OKP931TH e un aparat electrocasnic care nu trebuie să lipsească dintr-o bucătărie modernă și care v-o recomand alături de o plită incorporabilă pe inox sau alături de un aragaz pe inox. Bineînțeles, puteți alege și electrocasnice pe negru deoarece se asortează cu argintiul sau inox.

Te-ar mai putea interesa