Hansa Fine Design FCCW69493, aragaz alb cu plită electrică

Aragazul alb Hansa Fine Design FCCW69493 e unul dintre cele mai elegante modele lansate de acest brand și se vede din poza de jos că are o plită electrică. Bineînțeles, cuptorul este electric și are funcții destul de bune, pentru că dotările sunt conforme cu bugetul. Nu mai sunt atât de populare variante cu gaz pentru că e mai comod să-l bagi în priză decât să-l racordezi la gaz sau la o butelie. Aprinderea arzătoarelor și a cuptorului e simplă, nici nu implică foarte multe cunoștințe.

Din poza de jos se vede cât de bine evidențiat timerul alături de butoanele pentru cuptor (cel pentru alegerea temperaturii și cel pentru selectarea programului). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita acestui aragaz nu se folosește de inducție, de aceea randamentul nu va fi cel mai bun de pe piață, însă e acceptabil. Curățarea plitei se face ușor imediat după răcire și nu mai e acel grilaj care să vă încurcă. Aceste plite nu mai au capac metalic sau din sticlă, deci trebuie să puneți gresie sau alt material care să protejeze peretele.

Cuptorul de 65 litri e echipat cu numeroase dotări și anume: grill, ventilator, siguranță, șine laterale, ghidaje telescopice (se extinde 75%), curățare interioară cu abur și o ușă de tip CoolDoor3. Accesoriile oferite de producător pentru acest aragaz sunt următoarele: o tavă adâncă Procook și o tavă plată.

Păreri pro și contra

Un aragaz mai mare oferă o plită generoasă pentru a putea pune orice vas indiferent de mărime și veți putea muta oriunde mâncarea gătită. În partea de jos se pot pune tăvile ori de câte ori veți folosi cuptorul și nu va fi loc, iar această dotare nu a devenit standard. De aceea numai câteva aragazuri îl au și chiar dacă nu e prezent nu cred că va fi o problemă mare.

Hansa FCCW69493 e un parat electrocasnic mare și de care vă veți folosi destul de mult. Împreună cu acesta se poate folosi o hotă telescopică pentru că e mai ieftină sau una decorativă dacă se poate scoate burlanul prin spate.

Te-ar mai putea interesa