Hansa FCMW57033030

Aragazul Hansa FCMW57033030 e unul foarte interesant și aici mă refer la faptul că e unul mixt, adică are atât alimentare cu gaz cât și și electrică. Bineînțeles nu mă refer la aprinderea electrică cât spun de acea alimentare mixtă, ci mă refer la faptul că are un cuptor electric și un arzător tot electric. E evident că are control electronic, că doar are un ecran LED cu butoane corespunzătoare. Alte caracteristici speciale ale sale sunt: sistem ușă rece, sertar inferior pentru veselă, iluminare cuptor, capac din sticlă, ușă detașabilă și grill electric. Deci prețul e justificat iar un minus al acestui model ar fi lipsa rotisorului, dar poate nici nu l-ați fi folosit. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are patru arzătoare, din care doar 3 sunt pe gaz iar unul e electric. Aprinderea lor se poate face cu ajutorul unui buton special și deci aprinderea nu e integrată ca la plitele incorporabile. Arzătoarele sunt de dimensiuni și puteri de încălzire diferite: mic de 1 kW, cel mare de 2.6 kW și cel normal de 1.65 kW. Având în vedere că are arzătoare pe gaz, e normal că are și un grătar emailat.

Cuptorul e dotat cu: iluminare, alimentare electrică, grill electric, timer, termostat și are o capacitate de 58 litri. Partea de jos are un sertar special pentru vase și care nu e o dotare standard. Deci e bine să verificați alternativele ce dotări oferă și să le comparați cu prețul său. Capacul acestui aragaz e unul din sticlă care e ceva mai elegant decât cel metalic și vopsit. Ușa cuptorului e cu două straturi de sticlă, astfel că se menține rece chiar și când îl folosiți. Bineînțeles se reduc pierderile de căldură și veți economisi oarecum și niște bani.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ar fi toate acele caracteristici speciale care le-am menționat în primul paragraf, fiabilitate crescută, preț atractiv și e ușor de folosit.

Minusuri: nimic având în vedere caracteristicile oferite la un așa buget.

Concluzie

Hansa FCMW57033030 e un aparat electrocasnic mare care ocupă destul spațiu în bucătărie și se adresează celor care au deja un mobilier în bucătărie și deci nu pot cumpăra incorporabile (plită și cuptor). Un pachet de incorporabile e o alternativă bună însă doar dacă aveți un mobilier corespunzător deoarece cuptorul nu poate fi instalat indiferent de spațiu.

Te-ar mai putea interesa