Hansa FCMW53009, aragaz mixt

Hansa FCMW53009 e un aragaz mixt cu plită alimentată pe gaz și cu un cuptor alimentat de la rețeaua electrică. Poate că unii consideră că alegerea unui astfel de aragaz e o prostie, însă nu e așa deoarece cuptorul pe curent electric are ca avantaje gătirea mai sănătoasă (fără gaze), existența unui termostat care păstrează temperatura constantă, coacere uniformă etc.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », care e incredibil de mic. Asta în condițiile în care are aprindere electrică la arzătoare. Având class A++ de eficiență energetică nu trebuie să vă faceți probleme legate de consumul de curent, air cel de gaz nu e nici el prea mare pentru că are sistem OptiGas care optimizează utilizarea gazului.

Aragazul
Aragazul

Pe partea de caracteristici aparatul acesta are patru arzătoare alimentate la gaz, iar cuptorul e unul electric. Foarte interesant e că are o greutat emică de circa 41 kilograme… în condițiile în care are 69 litri ca și volum. Alimentarea cu gaz se poate face de la rețeaua de gaz sau de la butelie. Dacă facăra e prea mică ori prea mare atunci s-ar putea să fie nevoie de înlocuirea duzelor de la arzătoare. În cutie sunt livrate diverse duze și ar fi bine să adaptați aceste duze deoarece dacă nu atunci o să ardeți oalele și o să terminați repede butelia.

Cred că e unul dintre cele mai ieftine argazuri de pe piață cu cuptor mixt, acesta fiind unul dintre plusurile sale. Iar, alte plusuri sunt aspectul, că e ușor de folosit și că e eficient în gătire, dar și consum de resurse.

Când vine vorba despre a alege un argaz ai la dispoziție multiple opțiuni, iar aceasta ar trebuie să fie una deoarece vine de la un brand european, iar facilitățile oferite sunt foarte bune. Hansa e un brand nemțesc localizat în Polonia, iar printre facilitățile importante oferite de aparat se numără cuptorul electric și acel sistem care ajută la arderea eficeintă a gazului… deci la o mai bună economisire a lui.

Te-ar mai putea interesa